Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο Save your hood στην Αργολίδα: Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Κεφαλάρι Άργους

Το Save your hood στην Αργολίδα: Εθελοντική δράση καθαρισμού στο Κεφαλάρι Άργους

Περισσότεροι από 40 εθελοντές θα βρίσκονται την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο δασάκι του Κεφαλαρίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Γίνεται και εσείς μέλος μιας μεγάλης ομάδας εθελοντισμού.

1.090 εθελοντές σε όλη την Ελλάδα αποκάλυψαν οτι διαθέτουν μαγικές δυνάμεις, σταμάτησαν να κρύβονται πίσω από τη μάσκα τους και σώνουν τις γειτονιές μας, τα βουνά, τις θάλασσες, τα λαγκάδια, τις πόλεις μας, τον πλανήτη μας με τα ξόρκια καθαριότητάς τους!

Σας ευχαριστούμε που δράσατε στις περιοχές σας!

1.090 εσείς (ξέρετε ποιοί είστε! Μην κρύβεστε!) καταφέρατε και αυτήν την εβδομάδα να παρακινήσετε περισσότερο κόσμο απο όσο πιστεύετε, με το παράδειγμα σας και την θετική σας ενέργεια!

Το Save Your Hood είναι εδώ για να καθαρίσει γειτονιές και ψυχές Ένα σημαντικό ευχαριστώ οφείλουμε και στους Δήμους Αργυρούπολης-Ελληνικού, Τρίπολης, Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Πυλαίας-Χορτιάτη, Θερμαϊκού, Νεάπολης-Συκεών, Πειραιά, Καλαμάτας, Σαρωνικού, Άργους, Κυπαρισσίας, Ζωγράφου, Ιωαννίνων, Γαλατσίου, Μεσσήνης, όπου μας εφοδίασαν με σακούλες και εξοπλισμό αλλά και προσωπικό όπου χρειαζόταν, στηρίζοντας τον ιδιαίτερο σκοπό μας για πιο όμορφες γειτονιές.

Είμαστε μόνο στην αρχή του ταξιδιού μας Έχουμε “μολύνει” με την καθαρή σκέψη μας μόνο το 34,3% των δήμων μας Δεν σταματάμε αν δεν αλλάξουμε τη νοοτροπία των άλλων.

Δεν σταματάμε αν δεν βελτιώσουμε τον τρόπο αποκομιδής και ανακύκλωσης στην Ελλάδα, σε ατομικό και εθνικό επίπεδο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ