Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑ138η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος - Mόνο με ραντεβού

138η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος – Mόνο με ραντεβού

138η τακτική εθελοντική αιμοδοσία στο Άργος – Mόνο με ραντεβού

Σας καλούμε στην 138 η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 και Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 από τις 4:30μμ έως τις 7:30μμ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μ. Αλέξανδρος στο Άργος.

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ COVID 19. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ 6936 975 219.

Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα λόγω του κορονoϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή συμπολιτών μας που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος. 

Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Για τη μετακίνηση τους οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να χρησιμοποιούν είτε το έντυπο τύπου Β βεβαίωσης μετακίνησης πολιτών στο οποίο θα σημειώνουν ένα Χ στο λόγο μετακίνησης Β1 με τίτλο «Μετάβαση σε φαρμακείο ή επίσκεψη στον γιατρό ή αιμοδοσία, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία», είτε αποστολή δωρεάν SMS στον ειδικό αριθμό 13033 απευθείας από το κινητό τηλέφωνο σας. Το SMS πρέπει να είναι της μορφής: X [κενό] ονοματεπώνυμο και διεύθυνση κατοικίας, όπου Χ ο λόγος εξόδου με τον αριθμό 1.

Όσοι επιθυμούν θα λάβουν βεβαίωση ότι προσήλθαν στην αιμοδοσία για τυχόν
έλεγχο, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμοδίων Αρχών και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Και να θυμάστε: Μένουμε σπίτι εκτός αν δίνουμε αίμα!

EXTRA News:

 Ισχυρή έκρηξη ισοπέδωσε 4όροφο ξενοδοχείο στην Καστοριά [εικόνες και βίντεο]

 

 Κατέληξε 15χρονη στη Θήβα – Νοσηλευόταν με κορονοϊό

 

Τραγωδία: Μωρό πέθανε μετά τη βάπτισή του – Βρήκαν 110ml νερού στα πνευμόνια του

 

 Κούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

 

 

Παρατεταμένο διάστημα καλοκαιρίας έρχεται στη χώρα

 

 

  Κάμερα Ασφαλείας Dome 5MP FHD

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ