Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚώστας Κάππας: Έχει πολύ πλάκα που έρχονται και μας λένε «καλά, ο...

Κώστας Κάππας: Έχει πολύ πλάκα που έρχονται και μας λένε «καλά, ο σεναριογράφος ξέρει τι γίνεται εδώ στο Ναύπλιο; (Βίντεο)

O  Κώστας Κάππας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη». Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο που υποδύεται στην τηλεοπτική σειρά “Έξαψη” και στη συνέχεια μίλησε για τις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες περί σεξουαλικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας.

«Τα φαινόμενα απατούν. Δεν είμαι τόσο κακός όσο μου φορτώνουν. Έχει πολύ πλάκα που εδώ στο Ναύπλιο έρχονται και μας λένε «καλά, ο σεναριογράφος ξέρει τι γίνεται εδώ στο Ναύπλιο; Έχει πέσει σε πολλά μέσα», είπε ο Κώστας Κάππας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες που γίνονται τις τελευταίες μέρες: «Εγώ ανατριχιάζω με αυτά. Μπράβο στα κορίτσια που βγαίνουν και μιλάνε και πραγματικά είναι συγκινητικό. Όποιος είναι να κρεμαστεί στα μανταλάκια, να κρεμαστεί, αν είναι για κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχει ηθοποιός που να μην έχει βιώσει ηλιθιότητες. Και φυσικά κι εγώ έχω βιώσει, όχι τέτοια πράγματα, αλλά έχουν γίνει πράγματα που λες… όπα μεγάλε, ηρέμησε! Αν είναι κάποιος ψυχάκιας, αυτά αν μπορεί πρέπει να τα αφήνει έξω από τη δουλειά ή πρέπει να καταγγέλλεται».

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ