Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΤο μεγάλο μυστικό για τις τέλειες τηγανιτές πατάτες - Πως η τεχνολογία...

Το μεγάλο μυστικό για τις τέλειες τηγανιτές πατάτες – Πως η τεχνολογία φέρνει την τελειότητα;

Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τις τηγανιτές πατάτες. Ποιος άλλωστε είναι αυτός που θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα πιάτο από τέλειες τηγανιτές πατάτες, με τραγανή υφή από έξω και μαλακή εσωτερικά.

Σίγουρα μέχρι σήμερα θα έχετε ακούσει δεκάδες συμβουλές για το πως θα καταφέρετε το τέλειο αποτέλεσμα. Αλλά τις περισσότερες φορές, όπως θα έχετε διαπιστώσει δεν πετυχαίνει καμία από τις δεκάδες συμβουλές που κυκλοφορούν.

Η αλήθεια είναι ότι η λύση λοιπόν για τις τέλειες τηγανιτές πατάτες απαιτεί να βάλετε για λίγα ευρώ το χέρι στην τσέπη, Και εφαρμόζεται ήδη από δεκάδες εστιατόρια εδώ και αρκετό καιρό . Και εδώ έρχεται η τεχνολογία να προστεθεί για να επισφραγίσει την μαγειρική πανδαισία που όλοι λατρεύουμε.

Η τέλειες τηγανιτές πατάτες γεμάτες γεύση και τραγανή υφή σε όλα τα καλά εστιατόρια και ταβέρνες πρώτα τοποθετούνται στον φούρνο να μαλακώσουν, μετά μπαίνουν τα μπαχαρικά και το αλάτι και μετά μπαίνουν σε φριτέζα με λάδι σε υψηλή θερμοκρασία συνήθως από φοινικέλαιο ή ηλιέλαιο επαναχρησιμοποιημένο πάρα πολλές φορές. Η άλλη λύση είναι η χρήση μία επαναστατικής συσκευής που έχει αλλάξει μεγάλο κομμάτι της μαγειρικής αντικαθιστώντας τις φριτέζες που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. 

Τον πρώτο τρόπο για τις τηγανιτές πατάτες για να τον εφαρμόσετε στο σπίτι σας, απαιτεί πολύ χρόνο, πολλές και ανθυγιεινές θερμίδες και μεγάλο κίνδυνο για χοληστερίνη. Η τεχνολογική εξέλιξη όμως έχει φέρει μία λύση εδώ και αρκετούς μήνες και στην Ελλάδα που κάνει το ίδιο αποτέλεσμα με τον συμβατικό τρόπο με μία λίγο πολύπλοκη διαδικασία κυκλωνικού αέρα χωρίς σχεδόν καθόλου λάδι. Ναι καλά διαβάσατε χωρίς λάδι.

Η συσκευή είναι η νέα φριτέζα κυκλωνικού αέρα με ειδική τεχνολογία G-tronic ώστε να μη χρησιμοποιεί σχεδόν καθόλου λάδι και να έχει τέλειο αποτέλεσμα. Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για υγιεινότερη διατροφή αλλά και γεύση δημιούργησαν την τεχνολογία G-tronic για τηγάνισμα με κυκλωνικό αέρα που φέρνει την επανάσταση στην σύγχρονη μαγειρική.

Αρκεί να ψεκάσετε με μία κουταλιά ελαιόλαδο τις πατάτες και να τις τοποθετήσετε μέσα στην συσκευή και σε μόλις 5 – 10 λεπτά θα έχετε το τέλειο αποτέλεσμα αλλά ταυτόχρονα και υγιεινό και χωρίς την χρήση επαναχρησιμοποιημένου ηλιέλαιου.

Φυσικά οι συνταγές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι πάρα πολλές και δεν περιορίζονται στις πατάτες αλλά μπορείτε να κάνετε ψάρι, κοτόπουλο και πολλά άλλα αγαπημένα σας φαγητά.

Μπορείτε να τα βρείτε την επαναστατική φριτέζα κυκλωνικού αέρα από το επίσημο κατάστημά με δύο χρόνια εγγύησης και πληρωμή στην πόρτα σας εδώ.

 

EXTRA News:

 Κατέληξε 15χρονη στη Θήβα – Νοσηλευόταν με κορονοϊό

 

 

Τραγωδία: Μωρό πέθανε μετά τη βάπτισή του – Βρήκαν 110ml νερού στα πνευμόνια του

 

 Κούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

 

 

Παρατεταμένο διάστημα καλοκαιρίας έρχεται στη χώρα

 

 

  Κάμερα Ασφαλείας Dome 5MP FHD

 

 

Νέα μέτρα: Τι αλλάζει από σήμερα στο take away -Πρόστιμα για παραμονή στους χώρους του καταστήματος, τι ισχύει

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ