Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΚούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

Κούρεμα και Trimmer, 2 σε 1

Είμαστε πολλοί άντρες που μέσα στην καραντίνα μείναμε απεριποίητοι, όσων αφορά το μαλλί και τα γένια μας. Προσωπικά είμαι ένα άτομο που θέλει καθαρά και περιποιημένα γένια, γι’ αυτό έψαξα και βρήκα μία πολύ καλή λύση για την καραντίνα, που δεν σας κρύβω ότι θα την κρατήσω και μετά. Τακτικά πήγαινα στο μπαρμπέρη για ένα ξύρισμα ή ένα τριμάρισμα πριν τη δουλειά, οπότε όλο αυτό το διάστημα αναγκάστηκα να το κάνω όλο αυτό μόνος. Μετά από δυο – τρεις μηχανές που αγόρασα κατέληξα στην Lamazi Trimmer.

Το ιδιαίτερο και δυνατό στοιχείο της μηχανής είναι ότι μπορεί να τριμάρει και να κουρέψει παράλληλα. 2 σε 1 όλα σε μία μηχανή. Προφέρει βαθύ ξύρισμα, με τις δύο κεφαλές – λεπίδες τιτανίου. Να αναφέρω πως οι λεπίδες του είναι υποαλλεργικές, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα κατά την επαφή με το δέρμα. Διαθέτει στο πλάι κουμπί αφαίρεσης των λεπίδων, για εύκολο καθάρισμα, είτε με το ειδικό βουρτσάκι της μηχανής, είτε για πλύσιμο κάτω από το νερό.

Μπορείτε να βρείτε το Trimmer 2 σε 1 εδώ.

Στο πακέτο περιέχεται και ειδικό λαδάκι για την συντήρηση των λεπίδων. Στη μπροστινή πλευρά της μηχανής θα βρείτε ψηφιακή απεικόνιση της μπαταρίας, για να γνωρίζετε πότε θα χρειαστεί φόρτιση. Στο πίσω μέρος έχει κουρευτικές λεπίδες, για τις λεπτομέρειες (φαβορίτες κτλ) ή για ένα πιο καθαρό τριμάρισμα. Σχετικά με την μπαταρία του δεν θα χρειαστεί να ψάχνετε πρίζα, διότι αντέχει μέχρι και 3 ώρες συνεχόμενης χρήσης. Είναι μία έξυπνη και οικονομική λύση, για όσους δεν μπορούν να πάνε σε μπαρμπέρη (λόγο χρόνου ή καραντίνας) και για όσους θέλουν να είναι πάντα στιλάτοι. Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά τον τελευταίο μήνα. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του είναι στιβαρή, καταλαβαίνεις ότι έχεις στα χέρια σου ένα premium προϊόν και όχι μια απλή κινεζιά. Για όσους ενδιαφέρονται στη σελίδα του προϊόντος θα βρείτε και προσφορά με κουρευτική μηχανή σε καλύτερη τιμή.

Μπορείτε να βρείτε το Trimmer 2 σε 1 εδώ.

Crazy Napo

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ