Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟ2+1 προτάσεις δώρου σε ανδρικό επώνυμο ρούχο

2+1 προτάσεις δώρου σε ανδρικό επώνυμο ρούχο

Όταν το δώρο είναι επώνυμο, τότε είστε σίγουροι ότι είναι καλό, ειδικά όταν πρόκειται για ρούχο! Επιλέγουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα eponymarouxa μερικά από τα πιο δημοφιλή κομμάτια για να δωρίσετε στους αγαπημένους σας.

 

Επιλέξτε ανάμεσα σε μπλούζες, μπουφάν, φόρμες από brands όπως Replay, Lacoste, Superdry.

Μπλούζα μακρυμάνικη Replay

Μία απλή μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα που φοριέται χειμώνα-καλοκαίρι με άπειρους συνδυασμούς είναι μία προσθήκη πολύ χρήσιμη για κάθε άνδρα που θέλει να έχει επιλογές κάθε φορά! Βρείτε την σε μαύρο και μπλε.

Μπλούζα κοντομάνικη Lacoste

Τα Lacoste t-shirt στυλ polo έχουν αφήσει ιστορία! Τα έχουν φορέσει όλες οι προηγούμενες γενιές και αποτελούν πλέον ένα από τα πιο πετυχημένα δώρα. Βρείτε τα κοντομάνικα με το φημισμένο κροκοδειλάκι σε πολλές αποχρώσεις. Περισσότερα, εδώ.

Μπουφάν Superdry

Ένα μακρύ παλτό casual ζεστό είναι ιδανικό για τον χειμώνα. Η Superdry έχει παράδοση στο casual outfit, τόσο στο γυναικείο όσο και στο ανδρικό. Το μπουφάν parka με κουκούλα και πολλές τσέπες είναι μία πολύ καλή επιλογή δώρου για κάθε ηλικία. Σίγουρα θα μείνει στην γκαρνταρόμπα για πολλά χρόνια. Δείτε το εδώ.

Φόρμα Superdry

   

Αν είστε πρακτικός τύπος, τότε κάντε του δώρο μία αθλητική φόρμα Superdry στο all time classic γκρι. Αθάνατη επιλογή που θα κάνει τις αθλητικές ή δραστήριες μέρες σας πανεύκολες και στυλάτες. Με -31% έκπτωση, από εδώ.

Μπορείτε να παραγγείλετε online το δώρο σας και το ηλεκτρονικό κατάστημα eponymarouxa.gr θα φροντίσει να σας το συσκευάσει καταλλήλως!

Για να ενημερώνεστε για όλες τις καινούργιες συλλογές, μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter. Με την εγγραφή σας κερδίζετε 10% έκπτωση στην επόμενη παραγγελία σας.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ