Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟ2+1 κορυφαία προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο Dimko

2+1 κορυφαία προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο Dimko

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Dimko έχει φροντίσει να σας προσφέρει μοναδικά προϊόντα για όλο το σπίτι και για όλες τις εργασίες που θέλετε να διεκπεραιώσετε στον κήπο ή στο χωράφι. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το γεγονός αυτό και να πλοηγηθείτε στην μεγάλη ποικιλία από τους χιλιάδες κωδικούς που μόνο ευκολία και πρακτικότητα μπορούν να σας προσφέρουν.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα πιο ευπώλητα προϊόντα που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, για να πάρετε μία σφαιρική εικόνα.

Ξύλινα ποδήλατα

Στην μεγάλη μας ποικιλία θα βρείτε απλά ξύλινα ποδήλατα αλλά και ηλεκτρικά και αξεσουάρ αυτών. Η κατηγορία αυτή ποδηλατών αποτελεί μία πολυτελή και vintage πρόταση για να κάνετε ποδήλατο και ταυτόχρονα να διακοσμείτε και το σπίτι σας, αφού πραγματικά μοιάζει σαν έργο τέχνης.

Το Coco-mat Πηνελόπη, είναι ένα χειροποίητο ποδήλατο πόλης με εργονομικό σχεδιασμό που απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως σωματότυπου. Μπορείτε να το βρείτε με 2 ή με 7 ταχύτητες. Για κάθε ξύλινο ποδήλατο που πουλιέται, η εταιρία φυτεύει ένα δέντρο στο πάρκο της στην Αθήνα εκ μέρους του ιδιοκτήτη, με το όνομά του. Το όραμα της εταιρίας για τα ξύλινα ποδήλατα είναι να δημιουργήσει ένα ολόκληρο δάσος, όπου κάθε δέντρο θα έχει ένα όνομα.

Ηλεκτρικά σκούτερ

Τα ηλεκτρικά σκούτερ EMW BOOST EDITION 2020, αποτελούν ένα καινούργιο οικολογικό μέσο που μπορείτε να αποκτήσετε για να μετακινήστε εντός της πόλης. Διαθέτει θύρα φόρτισης USB και θήκη για κινητά, tablet και άλλες συσκευές. Διαθέτει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Εκχιονιστικά

Μηχάνημα βαρέως τύπου που μπορεί να σας σώσει από το επικίνδυνο, μερικές φορές, χιόνι. Πρόκειται για μία αγορά που απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες. Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Dimko έχετε τη δυνατότητα να το προμηθευτείτε σε άτοκες δόσεις και με δωρεάν μεταφορικά. Ένα από τα καλύτερα εκχιονιστικά μηχανήματα της HUSQVARNA. Περισσότερα από εδώ.

Dimko – ξεκινήστε άμεσα στις αγορές σας!

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ