Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα: Ένα ευχαριστώ από την οικογένεια του Νίκου Ταρατόρη

Αργολίδα: Ένα ευχαριστώ από την οικογένεια του Νίκου Ταρατόρη

Πριν μερικές ημέρες θρηνήσαμε την απώλεια ενός διακεκριμένου ανθρώπου των γραμμάτων και των τεχνών όπως ήταν ο Νίκος Ταρατόρης. 

Η οικογένεια του εκλιπόντος με δήλωση της σήμερα ευχαρίστησε όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια. Ανέφερε σχετικά: 

Ο Νικόλας Ταρατόρης ξεκίνησε για το μεγάλο του ταξίδι. Άφησε κληρονομιά ένα σημαντικό καλλιτεχνικό έργο, μια στάση και συμπεριφορά μειλίχιου ανθρώπου που άκουγε, σεβόταν, στήριζε και ένα δυνατό παράδειγμα αγωνιστικότητας για τον πολιτισμό και για ένα καλύτερο αύριο. Πλήθος φίλων τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία και ακόμη περισσότεροι εκδήλωσαν με κάθε τρόπο τη λύπη και τη συμπαράστασή τους προς την οικογένεια. Η εκδήλωση της αγάπης αυτής μας στηρίζει και απαλύνει τον πόνο του χωρισμού και της απουσίας του. Ταυτόχρονα όμως, μας δίνει κουράγιο και δύναμη για να τον μνημονεύουμε με τη μεγαλύτερη τιμή που του αξίζει: τη συνέχιση του έργου του.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλες και όλους εσάς, για τη συμπαράστασή σας και για την εκδήλωση της αγάπη σας στο Νίκο.

Η Οικογένεια Ταρατόρη

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ