Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤηλεδιάσκεψη με το “Make a Wish” οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας...

Τηλεδιάσκεψη με το “Make a Wish” οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή. Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν.

Ακόμα και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά.

Σήμερα, o Δήμος Άργους Μυκηνών και οι Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών, υλοποίησαν ενημερωτική – φιλανθρωπική τηλεδιάσκεψη σε συνεργασία με το “Make a Wish” στους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας καθώς και στη Σχολική Κοινότητα.

Στην τηλεδιάσκεψη αυτή πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από την Operation Manager του οργανισμού για τις δράσεις τους, και για τον τρόπο βοήθειας των παιδιών που νοσούν μέσω των κατηγοριών ευχών όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να «κάνει μια ευχή», σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση των γονέων, των εκπαιδευτικών και κατ’ επέκταση η ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Το αστέρι του Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες, έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν  τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια, οπότε και η ελάχιστη προσφορά από τον καθένα μας έχει ιερό σκοπό.

Το Make-A-Wish είναι σήμερα ο μεγαλύτερος Φιλανθρωπικός Οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως, αναγνωρισμένος από τα Ηνωμένα Έθνη (Ο.Η.Ε) ως ένας από τους πλέον γνωστούς και αξιόπιστους Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς στον κόσμο. 

Ελπίζουμε αυτή η τηλεδιάσκεψη να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για την πραγματοποίηση και άλλων δράσεων, είτε από τις σχολικές επιτροπές είτε από ανεξάρτητες πρωτοβουλίες οι οποίες θα βοηθήσουν τους μικρούς μας φίλους να πιστέψουν στα όνειρά τους και στον εαυτό τους!

Η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών

Σπανού Σπυριδούλα

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους Μυκηνών

Μποζιονέλος Τρύφωνας

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ