Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕπίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο...

Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Άργους του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα Υγείας

Επισκεφθήκαμε σήμερα το Γενικό Νοσοκομείο Άργους μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου για θέματα Υγείας Άγγελο Χρονά.

Μας υποδέχθηκε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μαρία Σαρίδη με την οποία έχουμε εξαιρετική συνεργασία στη μάχη που δίνουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ενημερωθήκαμε για τους τρόπους αντιμετώπισης των κρουσμάτων στις κλινικές και την κατάσταση που μέχρι τώρα επικρατεί καθώς και για τυχόν ελλείψεις της μονάδας για τις οποίες μπορούμε να βοηθήσουμε.
Επισκεφθήκαμε το εμβολιαστικό κέντρο και πληροφορηθήκαμε για τον σχεδιασμό και την πορεία του εμβολιασμού που μέχρι στιγμής πηγαίνει πολύ καλά λόγω της άρτιας οργάνωσης και της πλήρους ετοιμότητας του Νοσοκομείου. Ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος να μας δοθεί η καθημερινότητά μας πίσω.
Μπορεί ο ρόλος μας ως Περιφερειακή Ενότητα να είναι επικουρικός, ωστόσο είναι πολύ ουσιαστικός. Θεωρούμε αυτονόητο καθήκον και είναι βεβαίως πρόθεση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα να ενισχυθούν οι δημόσιες δομές υγείας και ο ιατρικός κόσμος, στον αγώνα που δίνουν εναντίον της πανδημίας.
Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας
Ιωάννης Μαλτέζος
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ