Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτηρίξτε την προσπάθεια για στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης των ΑΜΕΑ Αργολίδας

Στηρίξτε την προσπάθεια για στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης των ΑΜΕΑ Αργολίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Αργολίδας και το προσωπικό των ΚΔΑΠμεΑ ΑΡΙΑΔΝΗ Ι & ΙΙ ευχόμαστε σε όλους καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία προπάντων αλλά και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία στον καθένα χωριστά.

Αισθανόμαστε, επίσης, την ανάγκη να ευχηθούμε κουράγιο και υπομονή στους γιατρούς, νοσηλευτές και όσους άλλους εργάζονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Όλοι στο Νομό μας γνωρίζετε τον αγώνα του Συλλόγου μας 24 χρόνια τώρα και την προσπάθειά μας να αποκτήσουν τα άτομα με αναπηρίες πρόσβαση, εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση.
Καταφέραμε με την τεράστια βοήθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου να φτιάξουμε το ΚΔΑΠ μας και, φέτος, με τη χορηγία της οικ. Κυριακόπουλου και τη συνδρομή της Περιφέρειας αγοράσαμε ένα ολοκαίνουριο λεωφορείο για την μετακίνηση των παιδιών μας.
Όμως, οι ανάγκες των ατόμων με αναπηρίες δεν σταματούν… Ήδη αρκετά από τα μέλη του Συλλόγου μας έχουν υπερήλικες ή και καθόλου γονείς και αυτό μας έδωσε την αφορμή να φροντίσουμε για τη δημιουργία μιας στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης.
Μας δόθηκε μία πολύτιμη δωρεά ύψους 75.000€ από μία οικογένεια που ζει στην πόλη του Άργους και υπολείπονται 25.000€ προκειμένου να καταφέρουμε να αγοράσουμε ένα ακίνητο που έχουμε βρει και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει μία στέγη για τα άτομα με αναπηρίες που οι οικογένειές τους δεν μπορούν πλέον να αναλάβουν τη φροντίδα τους.
Σας παρακαλούμε θερμά να στηρίξετε την προσπάθειά μας. Η κατάθεση ακόμα και ενός πολύ μικρού ποσού είναι για εμάς πολύτιμη!
Τα στοιχεία του λογαριασμού μας είναι: GR89 0172 5000 0055 0007 7762 800 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!
Για το Δ.Σ., η Πρόεδρος,
Σούλα Παπαγεωργοπούλου
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ