Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣαν σήμερα, στις 13 Ιανουαρίου 1965 ιδρύθηκε στο Άργος το παράρτημα του...

Σαν σήμερα, στις 13 Ιανουαρίου 1965 ιδρύθηκε στο Άργος το παράρτημα του Λυκείου των Ελληνίδων

Σαν σήμερα, στις 13 Ιανουαρίου 1965, ιδρύθηκε στο Άργος το παράρτημα του Λυκείου των Ελληνίδων.

Σήμερα, 13/01/2021 μια χρονιά ορόσημο για την πατρίδα μας, το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στη διάσωση και διάδοση της άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς, πιστό στον εθελοντικό, φιλανθρωπικό και κοινωνικό του χαρακτήρα.

Η μνήμα μας τρέχει στην αείμνηστη ιδρύτρια του Παραρτήματός μας Μάρθα Νάνου- Κονομάρα, στον αείμνηστο δήμαρχο Άργους Γεώργιο Θωμόπουλο καθώς και σε όλα τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων που εμπνεύστηκαν από τους σκοπούς του Λυκείου των Ελληνίδων κι εργάστηκαν άοκνα για την πραγματοποίησή τους.

Ευχόμαστε, το Λύκειο των Ελληνίδων Άργους να παραμείνει για πολλά – πολλά χρόνια στις καρδιές των Αργείων και να αποτελεί εστία πολιτισμού και προόδου για τον τόπο μας.

Στοιχεία για την ιστορία του ΛτΕ Άργους μπορείτε να βρείτε στο καλαίσθητο κι εμπεριστατωμένο βιβλίο «Το Λύκειον των Ελληνίδων στην Αργολίδα, 50 χρόνια του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους(1965-2015)», του κ. Γεωργίου Κόνδη το οποίο διατίθεται σε προσιτή τιμή από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ