Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Κωνσταντίνος Μάκαρης στο πλευρό του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η...

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης στο πλευρό του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Ένα χρόνιο και σοβαρότατο αίτημα του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

που αφορά ασθενείς με καρκίνο η δημιουργία Μονάδας Χημειοθεραπείας στο Νοσοκομείο Αργολίδας βρίσκει θερμό συμπαραστάτη ως προς την υλοποίηση του. Ο επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Μάκαρης γίνεται αρωγός στην προσπάθεια πραγματοποίησης του τμήματος χημειοθεραπειών, ευαισθητοποιούμενος ιδιαίτερα,  ειδικά μετά την συνάντηση που είχε με μέλη του ΔΣ της ΑΛΗΛΕΓΓΥΗΣ τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο ΣΥΚΑΦΙΑΡ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δεν έπαψε στιγμή να αγωνίζεται για τον καρκινοπαθή λειτουργώντας πάντα ανθρωποκεντρικά και με γνώμονα  τον σεβασμό προς τον ασθενή κι την αξιοπρεπή πορεία του στη νόσο.

Ακόμα και μέσω πανδημίας και εναρμονιζόμενος απόλυτα στις νέες συνθήκες, συνεχίζει να παλεύει, να προσφέρει, θέτοντας υψηλούς στόχους οι οποίοι με την βοήθεια και την ουσιαστική αρωγή άξιων συμπολιτών μας όπως ο κ. Μάκαρης θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. Μάκαρη για τις δυνατότητες που μας προσφέρει ώστε τα οράματά μας να γίνουν πράξη. Ξεκινώντας από τα απλά κατακτούμε με σταθερά βήματα τα υψηλά.

Να αναφέρουμε ότι με την ευγενική παραχώρηση του κ. Μάκαρη, σε λίγες μέρες θα λειτουργεί και στο Ναύπλιο στην οδό Ασκληπιού 1 γραφείο του ΣΥΚΑΦΙΑΡ ¨Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ¨, υπεύθυνη του οποίου θα είναι η Έφορος Ναυπλίου του Συλλόγου, κ. Νία Τσουκαλά. Και βέβαια στο Άργος μπορείτε να επικοινωνείτε με την «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ¨, στη οδό Γούναρη 47, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στο 6943772088.

σχετικό άρθρο Αργολίδα: Νέα σημαντική δωρεά Μάκαρη … Παιδιατρική στο Νοσοκομείο Άργους και Ογκολογική στο Ναύπλιο

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ