Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Δήμαρχος Επιδαύρου μίλησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για...

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου μίλησε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων

Με αφορμή τις ημέρες, για τους εορτασμούς των 199 χρόνων από την επέτειο της Α’ Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων στη Νέα Επίδαυρο,

πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία της Α.Ε. Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη.

Στη συζήτηση που έγινε σε άριστο κλίμα, η Πρόεδρος τόνισε τη σημασία της Πρώτης Εθνοσυνέλευσης και τα αποτελέσματά της για τη συνέχιση του αγώνα αλλά κυρίως για τη σύσταση του Ελληνικού Κράτους και τη θεσμική του λειτουργία.

Η Επίδαυρος αποτελεί γνωστό τόπο για την κυρία Πρόεδρο και η επιθυμία της ήταν να επισκεφθεί, σε αυτές τις ιδιαίτερες επετειακές εκδηλώσεις, το Δήμο μας και τη Νέα Επίδαυρο, δυστυχώς όμως η συνέχιση της πανδημίας δεν αφήνει τέτοια περιθώρια.

Άλλωστε από την πλευρά του ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεννόηση με τη Βουλή των Ελλήνων και τον πρόεδρο κ. Τασούλα ανέβαλε τις εκδηλώσεις επ’ αόριστον.

Είμαστε σε επικοινωνία με την Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και με τη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις, καθώς οι ανώτατοι θεσμικοί παράγοντες της χώρας μας θέλουν να τιμήσουν την ιστορία και τον τόπο μας με τη φυσική τους παρουσία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ