Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Καλάθια για συλλογή τροφίμων για το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας σε ΑΒ...

Ναύπλιο: Καλάθια για συλλογή τροφίμων για το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας σε ΑΒ Βασιλόπουλος, ΚΡΗΤΙΚΟΣ και My Market

Είναι πολλοί άνθρωποι, συμπολίτες μας, που έχασαν τη δουλειά τους ή δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση και ζητούν τη βοήθεια της Εκκλησίας.

Στο καταφύγιο ανθρωπιάς και αγάπης από τον Ιερό Ναό ¨ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ¨ Ναυπλίου, προσφεύγουν άπορες οικογένειες, αναξιοπαθούντες, μοναχικοί πολίτες, ανύπαντρες μητέρες, μικρά παιδιά, περιθωριακοί και οικονομικοί μετανάστες.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή, η πρωτοβουλία του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημητρίου Κωστούρου,να επικοινωνήσει με τα σούπερ μάρκετ στο Ναύπλιο ΑΒ Βασιλόπουλος, ΚΡΗΤΙΚΟΣ και My Market,ώστε να τοποθετηθεί καλάθι αλληλεγγύης για συλλογή τροφίμων για το συσσίτιο της Ευαγγελίστριας, έρχεται να συνεπικουρήσει στο έργο της διασφάλισης ενός αξιοπρεπούς κοινωνικό-οικονομικού επιπέδου ζωής για τους πολίτες.

Το διοικητικό συμβούλιο του φιλόπτωχου ταμείου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, ευχαριστεί τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο για την βοήθειά του αυτή, καθώς και τις διοικήσεις των ανωτέρω σούπερ μάρκετ, για την αποδοχή του αιτήματος τοποθέτησης καλαθιού συλλογής τροφίμων,δίνοντας την δυνατότητα σε όσους θέλουν να προσφέρουν.

Επίσης, ευχαριστούμε το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το οποίο κάθε τρίμηνο προσφέρει δικά του τρόφιμα στο συσσίτιο.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ
ΕΝΟΡΙΑΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
« Ε Υ Α Γ Γ Ε Λ Ι Σ Τ Ρ Ι Α Σ»
ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΤΑΜΕΙΟ
ΤΗΛ. & ΦΑΞ 27520-27778

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ