Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΗ Βερόνικα Ηλιοπούλου από το Ναύπλιο φέρνει το πνεύμα των εορτών μουσικά...

Η Βερόνικα Ηλιοπούλου από το Ναύπλιο φέρνει το πνεύμα των εορτών μουσικά με τον DJ mixmaker Duke Adam

Οι εκπλήξεις από την Βερόνικα Ηλιοπούλου είναι άφθονες. Επιτυχημένη ηθοποιός με την συμμετοχή της σε πολλές παραγωγές στην τηλεόραση, με μεγάλες επιτυχίες σε θεατρικές παραστάσεις, τώρα μας εκπλήσσει και με τις μουσικές της ανησυχίες…

Με αφορμή το φετινό πνεύμα των εορτών η συντοπίτισσά μας ηθοποιός και τραγουδίστρια Βερόνικα Ηλιοπούλου

(https://www.instagram.com/veronicailiopoulou/) συμμετέχει τραγουδιστικά στο single track Carolstyle που μόλις κυκλοφόρησε από τον Έλληνα DJ mixmaker Duke Adam (https://www.instagram.com/duke_adam_official/) και την Ultimate Crew/Music Max.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι η Βερόνικα πειραματίζεται σε ένα vocal editing επάνω στους γνωστούς ρυθμούς του Carol of the Bells.

Η συνεργασία της με τον Duke Adam , ο οποίος δουλεύει επάνω στο digital mix making και στο visual filming , ξεκίνησε όταν ο ίδιος συνέλαβε την ιδέα να αξιοποιήσει κάποια φωνητικά της Βερόνικας επάνω σε trance και hardstyle ρυθμούς, θεωρώντας πως η φωνή της θα κούμπωνε ωραία επάνω σε ηλεκτρονικούς παρόμοιους ρυθμούς.

Η πρότασή του έγινε αποδεκτή μιας και η Βερόνικα ήθελε να δοκιμάσει τη φωνή της στη σύγχρονη χορευτική ηλεκτρονική μουσική με την οποία καταπιάνεται ο ίδιος.

Αρχικά γεννήθηκε ένα πρώτο single track το Infinity Greeting με ύφος ατμοσφαιρικού ρυθμού αλλά και μελωδίας και το οποίο σε συνδυασμό με τις φωνητικές άριες , έβγαλε ένα αποτέλεσμα που χαϊδεύει απαλά τα αυτιά του ακροατή.

Στη συνέχεια δημιουργήθηκε το Carolstyle με μία διάθεση εορταστική και πιο ξεσηκωτική.
Και τα δύο αυτά tracks έχουν δημοσιευθεί σε όλες τις ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες.

Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στα ακόλουθα links:
https://youtu.be/Sh8BGhEx2CE
https://youtu.be/ZPZMhVuzWDg

https://www.facebook.com/dukeadamofficial/

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε στον Μιχάλη Κάζα

Βερόνικα Ηλιοπούλου: Το Ναύπλιο, η Ινδία και τα «Αστέρια στην Άμμο»… (Βιντεοσυνέντευξη)

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ