Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓιάννης Γκιόλας : «Πρωτοφανείς διαδικασίες FAST TRUCK νομοσχεδίων» ...(βίντεο)

Γιάννης Γκιόλας : «Πρωτοφανείς διαδικασίες FAST TRUCK νομοσχεδίων» …(βίντεο)

Μιλώντας σε κοινή συνεδρίαση των Διαρκών Επιτροπών Κοινωνικών και Οικονομικών Υποθέσεων ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας

εξέφρασε την σφοδρή του αντίθεση σχετικά με την νέα αντίληψη της Κυβέρνησης ως προς τον τρόπο συζήτησης των εισαγομένων νομοσχεδίων την οποία χαρακτήρισε αντιδημοκρατική, αντικοινοβουλευτική και αντιθεσμική.

 Η Κυβέρνηση δεν παρέχει στους λοιμωξιολόγους ασφαλή και ακριβή δεδομένα προκειμένου να καθορίσουν τα προστατευτικά υγειονομικά μέτρα, προς όφελος του συνόλου των πολιτών. Χωρίς συγκεντρωτικά και τυχαία τεστ πάτε «Ταξίδι στο άγνωστο χωρίς πυξίδα».

 Η είδηση ότι υπάρχουν δύο λίστες με στοιχεία από τα διενεργούμενα τεστ, δεν διαψεύστηκε ποτέ με αποτέλεσμα την περαιτέρω σύγχυση.

 Εντελώς λανθασμένη η απόφαση για μετακίνηση προσωπικού στις ΤΟΜΥ. Οι μονάδες της Πρωτοβάθμιας Υγείας πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούν και να υποβοηθήσουν σημαντικά τα ήδη κορεσμένα Νοσοκομεία. Ο χειμώνας ακόμη δεν έχει ενσκήψει με τα συνακόλουθα κρυολογήματα και ιώσεις που θα επιβαρύνουν την υγειονομική κατάσταση.

 Επιστροφή σε πρακτικές εποχών αλήστου μνήμης με το άρθρο 57. Από τα έσοδα φορολόγησης τυχερών παιγνίων θα διανέμονται ποσά με κοινή απόφαση Υπουργών Οικονομικών και Πολιτισμού σε δικαιούχους με αδιαφανή κριτήρια. Ο παραγοντισμός και η ρουσφετολογία, επιστρέφουν.

 Το 80% των εργαζομένων ξαναγυρνά σε καθεστώς «γαλέρας» αφού καταργούνται οι Κυριακές και οι αργίες.

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Γ. Γκιόλα στο βίντεο που ακολουθεί:

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ