Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLEΟ Ηλίας και η Δωροθέα από την Αργολίδα συνοδοιπόροι στο όνειρο της...

Ο Ηλίας και η Δωροθέα από την Αργολίδα συνοδοιπόροι στο όνειρο της μουσικής βιομηχανίας

Δύο δημιουργικοί νέοι, με όνειρα για καριέρα στη μουσική βιομηχανία, ενώνουν τις δυνάμεις τους στην παραγωγή ενός πολύ δυνατού RnB τραγουδιού.

Η Δωροθέα Παπαδάκη κατάγεται από το Τολό Αργολίδας, ζει στην Αγγλία και είναι καθηγήτρια μουσικής και φωνητικής με σπουδές MA in Popular Music Performance – Vocals Specialist in Cambridge. Από το 2018 έχει τη δική της μπάντα «Dora and the Explorers» με συμμετοχή σε μεγάλα και δημοφιλή φεστιβάλ στην Αγγλία.

Ο Ηλίας Βλάχος από το Ναύπλιο, είναι δευτεροετής φοιτητής στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Ασχολείται χρόνια με τη μουσική και το τελευταίο έτος επαγγελματικά, διατηρώντας το δικό του κανάλι στο YouTube, ως LnV Beats. Το τραγούδι Love n’ Hate με τον hot συνδυασμό μουσικής και φωνητικών κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 19 Δεκεμβρίου 2020.

Στηρίξτε ενεργά την προσπάθεια των δύο νέων, ακούγοντας το κομμάτι τους και ακολουθώντας τους στα social media και στο κανάλι τους στο YouTube. Παρακάτω θα βρείτε τα links για τις ιστοσελίδες τους: 

 Dora Papadaki:

                https://www.youtube.com/channel/UCMg3HYce1u99olPCw8aGI6Q

    https://www.facebook.com/iamdora.pap

https://www.instagram.com/dora.papadakimusic/ 

 LnV Beats: 

 https://www.youtube.com/results?search_query=lnv+beats

 https://www.facebook.com/Prod.LnV/

 https://www.instagram.com/ilias.vl/ 

Πατήστε στη φωτογραφία για ακρόαση του τραγουδιού 

“Love n’ Hate”

 

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ