Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Τεράστιο το κόστος από τις απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος - Όλες οφείλονται...

Ναύπλιο: Τεράστιο το κόστος από τις απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος – Όλες οφείλονται σε τυχαία γεγονότα;

Τεράστιο θέμα δημιουργείται κάθε μερικές ημέρες στην περιοχή του Ναυπλίου από τις διακοπές στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Την κατάσταση κάνει ακόμη πιο δύσκολη από ότι πράγματι είναι να σου κόβουν το φως το γεγονός ότι οι διακοπές είναι απροειδοποίητες. Πέραν τούτου όμως, το χειρότερο είναι ότι πάνω που εσύ σκέπτεσαι τι ζημιά θα πάθεις στο φαγητό, στα ψυγεία που κινδυνεύουν τρόφιμα και στις συσκευές που κινδυνεύουν να καούν, είναι ότι δεν υπάρχει κανένας που να σηκώνει τηλέφωνο.

Κανένας υπάλληλος της επιχείρησης δεν ενημερώνει για το μέγεθος της ζημιάς και την προσδοκώμενη ώρα αποκατάστασης. Πλήρης αδιαφορία και κάλυψη πίσω από την ασφάλεια που προσφέρει το δημόσιο ιδιοκτησιακό καθεστώς της επιχείρησης. Θα υπάρξει ποτέ μια πιο υπεύθυνη στάση της εταιρίας και μάλιστα σε μια εποχή που η διάδοση της πληροφορίας είναι εύκολη και δεν στοιχίζει τίποτα;

Δεν θα αναφέρουμε σε αυτό το σχόλιο το αν όλες οι ζημιές προέρχονται από μη προβλέψιμα γεγονότα και όχι από κακή συντήρηση του δικτύου. Θα αναφερθούμε όμως σε συνέπειες της σημερινής διακοπής ρεύματος που εκνεύρισε ιδιαίτερα μια συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών.

Δείτε τι μας είπε ένας από αυτούς τους αγανακτισμένους πολίτες:

“Σήμερα ήταν η μέρα που ανοιξε για την περιφέρεια μας το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ-ΑΥΤΟΝΟΜΩ ώρα 10:00 πμ και στις 9:35 περιπου σε σημαντικό κομμάτι της πόλις έγινε διακοπή ρεύματος. Κάποιοι από αυτή την αιτία δεν μπόρεσαν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους. Τί σκέπτεται να κάνει η ΔΕΗ προκειμενου να αποκατασταθεί η ζημιά στους ενδιαφερόμενους.? <πιστευω να σας ενδιαφέρει>”

Ποιος θα επιλύσει το πρόβλημα του συγκεκριμένου πολίτη και όσων ακόμη αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα; Ποιος θα αποζημιώσει όλους αυτούς που υφίστανται τις συνέπειες των τόσο πολλών τελευταία διακοπών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος;

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ