Μπισκοτένια στολίδια:
Σε μία κατσαρόλα βάζετε ½ φλιτζάνι κορν φλάουρ και 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα. Προσθέτετε ¾ της κούπας νερό κι ανακατεύετε.
Τοποθετείτε τη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Αφήνετε τη ζύμη να κρυώσει για λίγα λεπτά και τη ζυμώνετε για λίγο.
Πασπαλίζετε μία επιφάνεια με κορν φλάουρ και ανοίγετε τη ζύμη με έναν πλάστη. Κόβετε στα σχήματα που θέλετε με τη βοήθεια ενός κουπ πατ. Στρώνετε τα στολίδια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και κάνετε μικρές τρύπες στην κορυφή τους με ένα ξύλινο καλαμάκι, για να μπορέσετε να τα κρεμάσετε.
Ψήνετε στους 170 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Έτοιμα για στόλισμα!
Με ενενήντα τέρεις (93) συμμετοχές, θα διεξαχθεί φέτος στις 2-3 Νοεμβρίου ο προτελευταίος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος αναβάσεων…
Με δυο ακόμα ομάδες που ήρθαν σήμερα Σάββατο 2 Νοεμβρίου έγιναν συνολικά τρεις ομάδων Ο.Π.Κ.Ε.…
Σε νέες διακοπές υδροδότησης σε μεγαλοοφειλέτες στην περιοχή της Καρακάξας στη Νέα Κίο προχώρησε το…
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε ότι χορηγεί άδεια στην Άννα Τσιόδρα, για την κατοχή ποσοστού…
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στα επίσημα εγκαίνια της κάβας μας, Periklis Winosophy, για να…
Σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου: Γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία Σαν σήμερα... 1789.... Κατά τη διάρκεια…