Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΓεωργόπουλος: Οφείλουμε να στηρίξουμε τις πληττόμενες επιχειρήσεις που εδρεύουν στον Δήμο Ερμιονίδας

Γεωργόπουλος: Οφείλουμε να στηρίξουμε τις πληττόμενες επιχειρήσεις που εδρεύουν στον Δήμο Ερμιονίδας

Είναι γεγονός πως η δεύτερη φάση της πανδημίας που έπληξε την χώρα μας ζημιώνει στο μέγιστο βαθμό και τους επιχειρηματίες του τόπου μας δημιουργώντας σοβαρό πρόβλημα βιωσιμότητας.

Ως Δημοτική Αρχή, κατά την περίοδο που πραγματοποιήθηκε το πρώτο γενικό lockdown, εφαρμόζοντας την κείμενη νομοθεσία προχωρήσαμε με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε οικονομικές ελαφρύνσεις για τις πληττόμενες από τον κορωνοϊό επιχειρήσεις εκείνης της περιόδου.

Τώρα που δοκιμαζόμαστε για δεύτερη φορά από τον φονικό αυτό ιό, η Ελληνική Κυβέρνηση νομοθέτησε σχετικά, και όπως οφείλουμε αλλά και όπως είναι στις προθέσεις μας, θα στηρίξουμε για ακόμα μία φορά τις πληττόμενες επιχειρήσεις που εδρεύουν στον Δήμο μας.

Για το ανωτέρω θέμα ενημέρωσα σχετικά τα μέλη του Δ.Σ. στην τηλεδιάσκεψη της 8ης Δεκεμβρίου, με αφορμή την αίτηση που κατέθεσε ο κ. Αναστάσιος Λάμπρου, επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης, σε μία προσπάθεια γόνιμης και ουσιαστικής άσκησης των καθηκόντων του.

Επισημαίνω κλείνοντας, την δέσμευσή μας για την πραγματική στήριξη των επιχειρήσεων που ζημιώθηκαν, όπως ρητά επιβάλλει ο νόμος και η συνείδησή μας.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ