Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Φείδωνας Άργους ευχαριστεί Νίκα, Μαλτέζο και Μαντζούνη για την οικονομική βοήθεια...

Ο Φείδωνας Άργους ευχαριστεί Νίκα, Μαλτέζο και Μαντζούνη για την οικονομική βοήθεια στους ερασιτεχνικούς συλλόγου

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γονείς και οι αθλήτριες του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους αισθάνονται την ανάγκη και την υποχρέωση να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν

τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Μαντζούνη, όπως και τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου για την οικονομική βοήθεια στους ερασιτεχνικούς συλλόγους εθνικών κατηγοριών.

Η ομόφωνη απόφαση του ΠΕ.ΣΥ στην εισήγηση του κ. Μαντζούνη δείχνει το γενικότερο και ουσιαστικό ενδιαφέρον της Περιφέρειας για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα για το ποδόσφαιρο γυναικών.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το ενδιαφέρον αυτό θα συνεχιστεί. Οι σύλλογοι ποδοσφαίρου γυναικών χρειάζονται την υποστήριξη, ώστε να συνεχίσουν να αγωνίζονται στις κορυφαίες κατηγορίες της ΕΠΟ και να δίδουν την ευκαιρία σε πολλά κορίτσια να χαίρονται παίζοντας ποδόσφαιρο με όλες τις θετικές επιδράσεις που έχει αυτό στην υγεία τους και στην πρόοδό τους.

Η UEFA και η ΕΠΟ δίνουν μεγάλη έμφαση στην παρουσία της γυναίκας σε όλα τα επίπεδα του ποδοσφαίρου και το γεγονός ότι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια το ποδόσφαιρο γυναικών και στους πέντε νομούς της δείχνει τη δυναμική του και την απήχηση που έχει. Άλλωστε, μέχρι τώρα, πολλά κορίτσια από τις ομάδες μας έχουν αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες.

Ευχόμαστε το παράδειγμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου να ακολουθήσουν και άλλες Περιφέρειες και να βρει μιμητές και στους Δήμους.

Ο πρόεδρος
Γιάννης Αποστολόπουλος

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ