Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣLIFESTYLE6 Αποτελεσματικοί τρόποι για να έχεις γερά νύχια!

6 Αποτελεσματικοί τρόποι για να έχεις γερά νύχια!

6 Αποτελεσματικοί τρόποι για να έχεις γερά νύχια!!!

Τα υγιή, όμορφα και γερά νύχια είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά για μια εντυπωσιακή γυναικεία εμφάνιση. Σε καμία μας δεν αρέσει το να βλέπει τα νύχια της να σπάνε διαρκώς ή να είναι τόσο μαλακά που λυγίζουν με το παραμικρό.

Αυτό όμως συμβαίνει επειδή δεν ασχολείσαι με την περιποίηση τους όσο θα έπρεπε. Αλλά μην αγχώνεσαι γιατί για τα πάντα υπάρχει λύση. Στην συνέχεια θα βρεις μερικά εύκολα και αποτελεσματικά tips, αλλά και diy μάσκες νυχιών που σίγουρα θα σε βοηθήσουν!

Τι να κάνεις για να έχεις γερά νύχια!

Beautiful woman hands are on a towel

Μην τα εκθέτεις συνέχεια στο νερό
Όλες μας γνωρίζουμε πως το να μουλιάζουμε συνέχεια τα νύχια μας στο νερό δεν είναι και ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε. Ειδικά όταν θα πλένεις τα πιάτα, καλό θα ήταν να φοράς γάντια και όταν αποφασίζεις να περάσεις λίγη ώρα ξαπλωμένη μέσα στην μπανιέρα σου για να χαλαρώσεις φρόντισε την περισσότερη ώρα να έχεις τα χέρια σου έξω από το νερό.

Να πίνεις πολύ νερό
Μπορεί να χρειάζεται να αποφεύγεις το νερό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πρέπει να πίνεις και όσο το δυνατόν περισσότερο μπορείς. Η ενυδάτωση είναι το κλειδί τόσο για να έχεις όμορφο δέρμα και μαλλιά, όσο και νύχια. Έτσι βοηθάς και τα πετσάκια σου, ώστε να μην βγάζεις συνέχεια παρανυχίδες.

Κράτα τα νύχια σου κοντά
Εφόσον βλέπεις ότι σου σπάνε σχετικά εύκολα, το ιδανικό θα ήταν να τα κόψεις κοντά και να μην τα λιμάρεις πολύ έντονα και μόνο προς μία κατεύθυνση. Έτσι θα τα βοηθήσεις να δυναμώσουν πιο εύκολα.

Απέφυγε τα απολυμαντικά χεριών που έχουν σαν βάση το αλκοόλ
Όσα έχουν σαν βάση τους το αλκοόλ έχουν την ιδιότητα να ξεραίνουν τα χέρια μας και κατά συνέπεια τα νύχια μας. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πλένεις τα χέρια σου με σαπούνι και στην συνέχεια να βάζεις κρέμα χεριών και λαδάκι για τις παρανυχίδες.

Περιποιήσου τα με λεμόνι και αλάτι
Ανακάτεψε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι με 1 κουταλιά της σούπας φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού και πρόσθεσε τα μέσα σε ένα μπολ με μισό λίτρο ζεστό νερό. Έπειτα, βάλε μέσα τα χέρια σου και άφησε τα εκεί για περίπου 15 λεπτά. Τέλος, ξέπλυνε τα καλά και βάλε ενυδατική κρέμα χεριών.

Κάνοντας αυτή τη θεραπεία για την περιποίηση του μανικιούρ σου κάθε μέρα για περίπου 2 εβδομάδες, τα νύχια σου θα δεις ότι θα γίνουν πιο σκληρά, ενώ θα αρχίσει να ανοίγει και το χρώμα τους.

Φτιάξε μάσκα νυχιών με λεμόνι, λάδι και αυγό
Βάλε σε ένα μπολάκι 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο το οποίο θα το έχεις ζεστάνει ελαφρώς, 2 κουταλιές της σούπας μέλι και 1 αυγό χτυπημένο. Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά και έπειτα βάλε μέσα τα νύχια σου για 10 με 15 λεπτά.

Στην συνέχεια, ξέπλυνε καλά τα χέρια σου με ζεστό νερό χωρίς όμως να χρησιμοποιήσεις σαπούνι. Αν κάνεις αυτή τη θεραπεία νυχιών περίπου 2 φορές την εβδομάδα για 2-3 εβδομάδες, θα δεις πως το μανικιούρ σου θα γίνει λιγότερο εύθραυστο, ενώ ταυτόχρονα θα ενυδατωθούν τα χέρια σου.

 

 

 

Sourceediva.gr
ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ