Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης  για το μεγάλο έργο  αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας!

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης  για το μεγάλο έργο  αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας!

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης  για το μεγάλο έργο  αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας!

Ένα μεγάλο έργο επιτέλους πήρε υπογραφή!!
Αποκατάσταση αγροτικής οδοποιίας!

Η μελέτη η οποία ειναι περίπου 1.800.000 € είχε κατατεθεί απο την προηγούμενη δημοτική αρχή, προς ένταξη στο πρόγραμμα Φιλοδημος Ι με τdromosην σύμφωνη γνώμη της τότε πλειοψηφίας και του συνδυασμού μας.

Στο πρόγραμμα Φιλοδημος I σταμάτησαν να εντάσσονται έργα.
Με τις επίμονες προσπάθειες μας και την καθοριστική και προσωπική συμβολή στα αιτήματα μας,δια ζώσης και μέσω εγγράφων, του υπουργού Εσωτερικων κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά, σήμερα 27/11/2020 υπογράφηκε η απόφαση ενταξης του τεράστιας σημασίας αυτού έργου στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης!

Η αγροτική οδοποιία για περιφερειακούς και ορεινούς δήμους σαν το δικό μας είναι μέγιστης σημασίας και το συγκεκριμένο έργο θα λύσει μεγάλα και συνεχή προβλήματα.

Τον τελευταίο χρόνο με τις ενέργειες του αρμόδιου αντιδημάρχου Ηλίας Μαργιόλα έχει γίνει ένα τιτάνιο έργο αποκατάστασης που όμοιό του δεν θυμόμαστε τις τελευταίες δεκαετίες. Τώρα πλέον με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα 165 τουλάχιστον σημεία (δρόμους) σε ολο το δήμο που θα τσιμεντοστρωθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι μας θα έχουν τη δυνατότητα να βοηθηθούν ιδιαίτερα στον τρόπο εργασίας τους.

Συνεχίζουμε…
Διεκδικούμε…
Πετυχαίνουμε!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ