Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Άργους-Μυκηνών στο πρόγραμμα της Κlinex

Τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Άργους-Μυκηνών στο πρόγραμμα της Κlinex

«Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών συμμετέχει στο πρόγραμμα της Κlinex για ΔΩΡΕΑΝ κάλυψη απολυμαντικών υλικών.»

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών συμμετέχει στο πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», που υλοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια από τη Klinex και περιλαμβάνει την δωρεάν κάλυψη όλων των δημοτικών σχολείων για ένα χρόνο, με απολυμαντικά υλικά, ικανοποιώντας μεγάλο μέρος των αυξημένων αναγκών υγιεινής που επιβάλλει η πανδημία του Covid-19.

H δράση αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη εκστρατεία δωρεάν διάθεσης προϊόντων από την Klinex, με στόχο τα καθαρά, ασφαλή σχολεία, που θα συμβάλλουν στη μείωση της διασποράς του ιού, και θα ενισχύσουν την προστασία του γενικότερου πληθυσμού.

Η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κα Σπανού Σπυριδούλα παρέλαβε τα απολυμαντικά υλικά και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Δήμου Άργους Μυκηνών κ. Σαρρή Γεώργιο θα ξεκινήσει ο διαμοιρασμός των υλικών στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας, με βάση τη δυναμικότητά τους. Αναλυτικότερα, τα υλικά που παρελήφθησαν είναι χλωρίνη Klinex, klinex καθαριστικό πατώματος, χλωρίνη klinex σπρέυ, klinex σπρέυ μπάνιου & klinex καθαριστικό πατώματος.

«Ευχαριστούμε πολύ την Klinex για την υποστήριξη των σχολικών μονάδων μας μέσω του προγράμματος «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», σε μια περίοδο όπου οι ανάγκες απολυμαντικών υλικών είναι αυξημένες, αποδεικνύοντας πως η συνέργεια δημόσιας και ιδιωτικής πρωτοβουλίας ειδικότερα σε δύσκολες συνθήκες δημιουργεί θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας.

Επίσης ευχαριστούμε την Marketing Manager  της εταιρείας Unilever κα Ειρήνη Γιαννίτσα για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την άριστη συνεργασία».

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ