Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈκκληση για αίμα κάνει η θωρακοχειρούργος Καλλιόπη Αθανασιάδη - «Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε...

Έκκληση για αίμα κάνει η θωρακοχειρούργος Καλλιόπη Αθανασιάδη – «Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε καρκίνους»

Η έκκληση της θωρακοχειρουργού του «Ευαγγελισμού» Καλλιόπης Αθανασιάδη -«Συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε καρκίνους»

Η θωρακοχειρουργός του «Ευαγγελισμού» Καλλιόπη Αθανασιάδη έκανε μια ανάρτηση στο Facebook μέσα από την οποία έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

Η σπουδαία θωρακοχειρουργός Καλλιόπη Αθανασιάδη δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Facebook, στην οποία τη βλέπουμε να δίνει αίμα. Σκοπός της ήταν να υπενθυμίσει στους διαδικτυακούς φίλους της στο Facebook ότι, αυτήν την περίοδο τα νοσοκομεία της χώρας έχουν περισσότερη ανάγκη από αίμα.

Η ίδια συνέχισε, λέγοντας ότι η ζωή στο νοσοκομείο συνεχίζεται και -δυστυχώς- τα περιστατικά που κατέφταναν στο νοσοκομείο προ κορωνοϊού, όπως τα περιστατικά καρκίνου και τα ατυχήματα- συνεχίζουν να αποτελούν καθημερινότητα για τον «Ευαγγελισμό». Τέλος, μας καλεί να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες, διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας.

“ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ, ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΙΜΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΟΥΝ, ΠΟΛΥΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ, ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ…. ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ!
ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, ΦΩΤΟ by Debbie Alexadiou. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ!”

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ