Διά ζώσης συνάντηση με την παιδίατρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  Δημοτικών Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Δήμου Ναυπλιέων

- Advertisement -

Ως σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Δήμου Ναυπλιέων ήρθαμε σε επαφή με την παιδίατρο των σταθμών, κυρία Ελένη Λεζέ, προκειμένου να της απευθύνουμε ερωτήματα σε σχέση με τη φροντίδα των παιδιών μας αυτήν την περίοδο.

Λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κάποια διά ζώσης ενημερωτική συνάντηση με την παιδίατρο.

- Advertisement -

Η κυρία Λεζέ μάς ενημέρωσε ότι είναι πρόθυμη να απαντήσει γραπτώς στα ερωτήματα των γονέων, που αφορούν τόσο τις εποχικές ιώσεις όσο και τη διαχείριση θεμάτων που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, καθώς και να μας ενημερώσει για τις συνθήκες και τα μέτρα υγιεινής των σταθμών ή άλλα σχετικά ζητήματα.

Καλούμε λοιπόν τους γονείς/κηδεμόνες  των παιδιών να συγκεντρώσουν τις απορίες και τα ερωτήματά τους, που σχετίζονται με τα παραπάνω θέματα, και να τα αποστείλουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, έως 22/11/20, προκειμένου να τα ομαδοποιήσουμε και να τα προωθήσουμε στην παιδίατρο.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 

Δημοτικών Παιδικών και Βρεφικών Σταθμών Δήμου Ναυπλιέων

Τρόποι επικοινωνίας:

e-mail: [email protected]

viber: 6951305494, 6944030274

blog: https://dimotikoistathmoinafpliou.wordpress.com/

fb: Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικών Βρεφικών & Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου

Ευχαριστούμε πολύ.

Το Δ.Σ.

- Advertisement -

________________