Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΞεκινά την Τετάρτη η διανομή στην Π.Ε. Αργολίδας προς τους δικαιούχους του...

Ξεκινά την Τετάρτη η διανομή στην Π.Ε. Αργολίδας προς τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Ξεκινά μεθαύριο Τετάρτη, στην Π.Ε. Αργολίδας, η διανομή κατ’ οίκον προς τους 1.505 δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, ειδών παντοπωλείου, νωπών προϊόντων, ειδών βασικής υλικής συνδρομής καθώς και βρεφικών.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοινώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα, η διανομή προς τους συνολικά 2.734 ωφελούμενους θα γίνει ως εξής:

Α) Δήμος Αργους – Μυκηνών (δικαιούχοι 770, ωφελούμενοι 1.340) Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Β) Δήμος Ναυπλίου (δικαιούχοι 460, ωφελούμενοι 890) Παρασκευή 13 Νοεμβρίου

Γ) Δήμος Επιδαύρου (δικαιούχοι 110, ωφελούμενοι 221) Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Δ) Δήμος Ερμιονίδας (δικαιούχοι 165, ωφελούμενοι 283) Πέμπτη 12 Νοεμβρίου

Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ (σε επίσημο έγγραφο).

Επίσης, τα πακέτα των προϊόντων μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση του ωφελούμενου, με σφραγίδα βεβαίωσης γνησίου της υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή φωτοαντίγραφο του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του ωφελούμενου ή άλλου επισήμου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

“Είναι πολύ σημαντικό στις παρούσες δύσκολες συνθήκες της πανδημικής κρίσης να έχουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την κοινωνία, φροντίζοντας βεβαίως αυτό να πραγματοποιηθεί περιφρουρώντας την ασφάλεια όλων” σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ