Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΞεκινά η επισκευή χώρων στάθμευσης και η ασφαλτόστρωση χερσαίας ζώνης λιμένα Πορτοχελίου

Ξεκινά η επισκευή χώρων στάθμευσης και η ασφαλτόστρωση χερσαίας ζώνης λιμένα Πορτοχελίου

Στην Κοινότητα Πορτοχελίου, την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινά η υλοποίηση των έργων ”Επισκευή χώρων στάθμευσης χερσαίας ζώνης λιμένα Πορτοχελίου” και ”Ασφαλτόστρωση παραλιακής οδού χερσαίας ζώνης λιμένα Πορτοχελίου”.

Τα έργα αυτά χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Το Πρόγραμμα αυτό καλύπτει την επισκευή και ασφαλτόστρωση μόνο των χώρων στάθμευσης και του εξωτερικού δρόμου της χερσαίας ζώνης λιμένα Πορτοχελίου ενώ η ασφαλτόστρωση του εσωτερικού δρόμου είναι ένα έργο , το οποίο έχει δρομολογηθεί από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας και του οποίου η δημοπράτηση θα πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.

Επίσης έχει δρομολογηθεί η ανάπλαση των κοινοχρήστων χώρων στην Μπάλτιζα Πορτοχελίου με σταμπωτό και η ασφαλτόστρωση της παραλίμνιας οδού της Κοινότητας Πορτοχελίου. Γνωρίζουμε όλοι, πως αυτοί οι δύο δρόμοι έχουν σοβαρά προβλήματα εδώ και χρόνια, τα οποία επιδεινώθηκαν σε επικίνδυνο βαθμό μετά τις εργασίες του έργου ”Ολοκλήρωση Αποχετευτικού Δικτύου Κρανιδίου”.

Μόλις ολοκληρωθούν αυτά τα έργα θα τοποθετηθούν στην Μπάλτιζα και στην Λίμνη τα 40 φωτιστικά της Δωρεάς της κ. Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη προς την Κοινότητα Πορτοχελίου, τα οποία παραλάβαμε μέσα στον Οκτώβρη του 2020.

Έχω επισημάνει πολλές φορές πως η βελτίωση της Τουριστικής εικόνας ενός τόπου εξαρτάται από τις υποδομές , τις παροχές και την προβολή – διαφήμιση. Σε αυτούς τους άξονες θα κινηθούμε, βελτιώνοντας την εικόνα της Ερμιονίδας.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τα κορίτσια της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας και ιδιαίτερα την Προϊσταμένη του τμήματος κ. Σάνα Καρανικόλα για την καθημερινή προσπάθεια και δουλειά που καταβάλλουν παρά τις δυσκολίες που βιώνουν λόγω έλλειψης προσωπικού στην υπηρεσία αλλά και της υγειονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ