Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΔιαλύθηκε το Navara που έφερε τούμπες μέσα στις ελιές … Τραυματίας ο...

Διαλύθηκε το Navara που έφερε τούμπες μέσα στις ελιές … Τραυματίας ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο με ανατροπή ενός αγροτικού αυτοκινήτου, σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (6/11) γύρω στις 9:00’ στο δρόμο Αμφίκλειας – Κάτω Τιθορέας.

Ένα αγροτικό 4Χ4 Navara, έφυγε εκτός δρόμου και ανετράπη λίγο πριν την Κάτω Τιθορέα την ώρα που υπήρχε ψιλόβροχο και το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό.

Το όχημα έφυγε με αρκετή ταχύτητα εκτός δρόμου, γκρεμίζοντας δύο ελιές και φέρνοντας τούμπες μέχρι που προσγειώθηκε ανάποδα, με τον οδηγό, που είναι κάτοικος Ελάτειας, να εγκλωβίζεται μέσα σε αυτό.

Επενέβη πλήρωμα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αμφίκλειας με επικεφαλής τον Διοικητή του, Επαμεινώνδα Βακράκο, ενώ αρχικά δόθηκε και σήμα στην 7η ΕΜΑΚ, που δε χρειάστηκε τελικά να φτάσει στο σημείο. Ο άνδρας που είχε τις αισθήσεις του παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με την πρώτη εκτίμηση να είναι ενθαρρυντική για την κατάσταση της υγείας του.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών στο δρόμο για τις περιοχές της Λοκρίδας που επισκέπτεται στο πλαίσιο του Φιλανθρωπικού του έργου και έσπευσε αμέσως να δώσει την πατρική του στήριξη στον τραυματία και στους διασώστες.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας.

πηγή lamiareport.gr

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ