Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔωρεάν επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ -ΟΑΕΔ θα υλοποιήσει ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος...

Δωρεάν επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ -ΟΑΕΔ θα υλοποιήσει ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου

Για μία χρονιά, θα υλοποιήσει δωρεάν επιδοτούμενα προγράμματα ΛΑΕΚ -ΟΑΕΔ,

για εργαζόμενους παρέχοντας τη δυνατότητα στους εργοδότες που απασχολούν από 1 έως 49 άτομα να αυξήσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων τους χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση και στους εργαζόμενους να διευρύνουν τις ευκαιρίες κατάρτισής τους.

Τα προγράμματα είναι συνολικής διάρκειας 40 ωρών και υλοποιούνται σε ώρες εκτός εργασίας στην αίθουσα του Συλλόγου μας. Με την αποπληρωμή του προγράμματος, ο εργαζόμενος που θα παρακολουθήσει πλήρως το πρόγραμμα, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 200,00€ καθαρά καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εργαζόμενοι που είναι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ και ανήκουν σε επιχείρηση που απασχολεί με ΙΚΑ έως 49 εργαζόμενους.

Γενικοί όροι υλοποίησης των προγραμμάτων κατάρτισης: Ωφελούμενοι: Εργαζόμενοι σε μικρές επιχειρήσεις (έως 49 εργαζόμενοι), ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ.
Διάρκεια σεμιναρίου: 40 ώρες (10 ημέρες – υλοποιούνται εκτός ωραρίου εργασίας)
Επιδότηση: 200,00 € (5,00 € Χ 40 ώρες). Ο εργαζόμενος-καταρτιζόμενος που θα ολοκληρώσει το πρόγραμμα, θα λάβει την επιδότηση, με απευθείας κατάθεση του ποσού από τον Ο.Α.Ε.Δ. σε προσωπικό του Τραπεζικό Λογαριασμό.

Προτεινόμενη θεματολογία • Α ΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ – ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ • ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ – Ε-MARKETING & SOCIAL MEDIΑ • ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ – ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΡΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ META COVID ΕΠΟΧΗ • ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ • ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝG ΣΤΗ ΜΕΤΑ COVID ΕΠΟΧΗ • ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΑΓΧΟΥΣ – ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑ COVID ΕΠΟΧΗ • PERSONAL BRANDING ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των εργαζομένων στο πρόγραμμα κατάρτισης

Αίτηση – Δήλωση Συμμετοχής Εργοδότη και εργαζόμενου ( ενιαίο έντυπο )
Υπεύθυνες Δηλώσεις εργαζομένου
Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου Φωτοτυπία Αποδεικτικού ΑΦΜ (εκκαθαρ. ή βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ)
Φωτοτυπία Αποδεικτικού ΑΜΚΑ
Φωτοτυπία Αποδεικτικού ΑΜΑ
Φωτοτυπία Αποδεικτικού Εκπαιδευτικού Επιπέδου
Αντίγραφο της 1ης σελίδας του βιβλιαρίου τραπέζης εργαζομένου, στο οποίο αναγράφεται ο αριθμός IBAN (σε όποια τράπεζα υπάρχει λογαριασμός )

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης δικαιολογητικών 30/11/2020
Η ημερομηνία υλοποίησης των σεμιναρίων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα
Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συλλόγου κ. Σοφία Λιόλιου στα τηλ. 2752021998 & 6973939006 και στο e-mail: [email protected]

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ