Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΗ πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού προπονήθηκε στο Ναύπλιο

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού προπονήθηκε στο Ναύπλιο

Το διάστημα 24 με 27 Οκτωβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου είχε την χαρά να φιλοξενεί εδώ, για πρώτη φορά στα χρονικά, την κατ’ επανάληψη πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα μίνι Παίδων του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή το πρωτάθλημα Μίνι Παίδων στις 20-22/11, στο οποίο συμμετέχουν αμφότερες, πραγματοποιήθηκε κοινή προετοιμασία των δύο ομάδων με προπονήσεις και φιλικά.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έμεινε ευχάριστα έκπληκτη από τις εγκαταστάσεις μας, την πανέμορφη πόλη μας αλλά και από το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει οι ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου, το οποίο δεν δίστασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Γιάννης Πρίμπας να μεταφέρει ο ίδιος στους παίκτες των ακαδημιών μας.

Έδωσαν μάλιστα υπόσχεση για εκ νέου φιλικά στην πόλη μας.

Τεράστια εμπειρία για τους δικούς μας αθλητές να αντιμετωπίσουν σε συνεχόμενους αγώνες μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς (2 χρυσά και 1 αργυρό μετάλλιο στη συγκεκριμένη κατηγορία τα τελευταία 4 χρόνια ) και μάλιστα μέσα στο Ναύπλιο.

Ευχαριστούμε πολύ τον Παναθηναϊκός Α.Ο., τον προπονητή της ομάδας κ. Γιαννη Πρίμπα και την έφορο κα Ντέμη Αρώνη για την παρουσία τους.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ