Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔημιουργήθηκε χώρος Πρώτων Βοηθειών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Δημιουργήθηκε χώρος Πρώτων Βοηθειών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου

Η επίμονη πρόταση της Διευθύντριας του Σχολείου, κ. Μπιλιούρη, να δημιουργηθεί χώρος Πρώτων Βοηθειών, στο σχολείο ευοδώνεται μετά από τρία χρόνια και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου αποκτά μια αίθουσα που θα λειτουργεί ως χώρος Πρώτων Βοηθειών για τους μαθητές του Σχολείου μας.

Ο μεγάλος αριθμός μαθητών του σχολείου μας, η υγιεινή που πρέπει να τηρείται σε τραυματισμούς, η επιδημία του covid-19, απαιτούν την ύπαρξη συγκεκριμένου χώρου που θα εξασφαλίζει την παροχή σωστής περίθαλψης στους μαθητές, όταν την χρειάζονται.

Στην επιτυχία του εγχειρήματος συνετέλεσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, που αγκάλιασε την ιδέα και ανέλαβε τον χρωματισμό της αίθουσας και τον καθαρισμό του πατώματος, ο κ. Φιλίνης και η κ. Μπάρλα για τη διάθεση του φαρμακευτικού υλικού, η κ. Λιάπη, για τη δωρεά του κρεβατιού, ο κ. Μακαρατζής, για την δωρεά του ψυγείου και οι ανώνυμοι δωρητές που προσέφεραν ιατρικό εξοπλισμό.

Η αίθουσα διαμορφώθηκε ανάλογα, εξοπλίστηκε με κρεβάτι, φαρμακευτικό υλικό, ιατρικά εργαλεία, λάμπα αποστείρωσης, ψυγείο και η Σχολική Νοσηλεύτρια, κ. Γκολέμη Αφροδίτη προσφέρει απρόσκοπτα και με ζήλο τις υπηρεσίες της στους μαθητές.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Σχολείου επισημαίνουν το σημαντικό ρόλο της συμμετοχής και της συνεργασίας και ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην δημιουργία της αίθουσας Πρώτων Βοηθειών – Αναρρωτηρίου.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ