Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ βραβεύθηκε με το Silver...

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ βραβεύθηκε με το Silver Award

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20 Οκτωβρίου η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2020 για 5η συνεχή χρονιά, από την Boussias Communications και το Health Daily.

Ο θεσμός που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις, τους φορείς, τους συλλόγους ασθενών και τους οργανισμούς του κλάδου της Υγείας για τις βέλτιστες πρακτικές, τις καινοτόμες δράσεις, τις αναπτυξιακές και επενδυτικές πρωτοβουλίες, τις συνέργειες καθώς και τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» βραβεύθηκε με το Silver Award για τις δράσεις του με στόχο την ενημέρωση την ευαισθητοποίηση και την πρόληψη στο πλαίσιο του e-Cancer Counseling vs Covid19. Το τιμητικό βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Ελένη Ηλιάδη-Πρόεδρος και Βασιλική Βαλαβάνη-Γεν. Γραμματέας εκ μέρους του συλλόγου.

“Μένουμε σπίτι-μένουμε ασφαλείς αλλά δεν μένουμε μόνοι”. Με γνώμονα αυτό το σύνθημα εν μέσω κορονοϊού και προσαρμοζόμενη στις νέες συνθήκες, η Ομάδα Ψυχολογικής

Ενδυνάμωσης Ασθενών, με επικεφαλής την ψυχολόγο κ. Εμμανουέλα Κούρου και με την άρτια και σωστή καθοδήγησή της, ενημερώθηκε και εκπαιδεύτηκε για την χρήση των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται διαδικτυακά και με πλήρη συνέπεια και συμμετοχή, οι συνεδρίες της ομάδας, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ