Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧρυσό μετάλλιο για την Βασιλική Λιαγκριδώνη από την Αργολίδα στο πανελλαδικό πρωτάθλημα...

Χρυσό μετάλλιο για την Βασιλική Λιαγκριδώνη από την Αργολίδα στο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις

Νικητές στο πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις κάτω των 10 ετών 2020 που διεξήχθη στην Πάτρα, ο Ράφα Παγώνης και η Βασιλική Λιαγκριδώνη.

Στο ταμπλό των κοριτσιών η νεαρή Βασιλική Λιαγκριδώνη που κατάγεται από το Σκαφιδάκι, αθλήτρια του Γ.Ο Περιστερίου Παλάσκας, στέφθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας την Βασιλεία Παρασκευά (Γ.Ε Πρέβεζας) στον τελικό, με 3-5, 5-4 (2), 4-1.

Η Λιαγκριδώνη δεν έχασε επίσης κανένα σετ στο δρόμο της έως τον τελικό. Στον δέκατο της αγώνα, κατάφερε να ξεπεράσει την Μυρτώ Κρητικού με 4-0, 4-1, ενώ στην φάση των 32 κέρδισε την Μελίνα – Αικατερίνη Κωνσταντίνου με 4-0, 4-0.

Η Διονυσία Κουκούλη ήταν η επόμενη αντίπαλος για την Λιαγκριδώνη, την οποία νίκησε με 4-1, 4-1, ενώ με παρόμοιο σκορ (4-1, 4-0) επικράτησε της Κωνσταντίνας Δημητρακοπούλου για να προκριθεί στην τελική 4άδα. Εκεί, επικράτησε της Χαράς Ζήνα με 4-0, 4-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Χωρίς απώλεια σετ, σε 4 αγώνες που έδωσε, έφτασε στον τελικό και η φιναλίστ Βασιλεία Παρασκευά.

Την 3η θέση στα κορίτσια κατέκτησε η Χαρά Ζήνα.

Στον τελικό των αγοριών που ολοκληρώθηκε σήμερα ο Γεώργιος – Ραφαήλ Παγώνης από τον Ο.Α Γλυφάδας, επικράτησε του Στυλιανού Ξενικάκη αθλητή του Γ.Σ Λιβύσκος Ιεράπετρας με σκορ, 4-0, 4-1.

Αναλυτικά τα  αποτελέσματα από το πανελλαδικό πρωτάθλημα κάτω των 10 ετών Εδώ

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ