Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΜαλτέζος: Η δια ζώσης διδασκαλία στα σχολεία είναι αναντικατάστατη

Μαλτέζος: Η δια ζώσης διδασκαλία στα σχολεία είναι αναντικατάστατη

Την ιδιαίτερη σημασία που έχει η δια ζώσης διδασκαλία στα σχολεία, τόνισε με δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Γιάννης Μαλτέζος.

Η δήλωση αυτή έγινε μετά από την τηλεδιάσκεψη για τα υγειονομικά θέματα που προκύπτουν λόγω της πανδημίας του Covid-19 στις σχολικές μονάδες στην οποία συμμετείχε ο αντιπεριφερειάρχης. Συγκεκριμένα αναφέρει στη δήλωση του τα ακόλουθα:

“Συμμετείχα στην τηλεδιάσκεψη για τα υγειονομικά θέματα που προκύπτουν λόγω της πανδημίας του Covid-19 στις σχολικές μονάδες με την Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Κεραμέως, την κα Παγώνη – Διευθύντρια Παθολογικής Κλινικής στο Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», την κα Πουλάκου – Καθηγήτρια Παθολογίας του ΕΚΠΑ και Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο στο Γ.Ν.Α. «ΣΩΤΗΡΙΑ», τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας, τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων.

Η δια ζώσης διδασκαλία είναι αναντικατάστατη και για το λόγο αυτό κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να λειτουργούν τα σχολεία μας πάση θυσία και να είναι οι τελευταίες δομές που θα κλείσουν αν παρουσιαστεί πρόβλημα στην Αργολίδα”.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ