Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, 2022
ΑρχικήΕΚΤΑΚΤΟΤο χαλάζι το "έστρωσε" για τα καλά στα Μάλια - Μεγάλες ζημιές...

Το χαλάζι το “έστρωσε” για τα καλά στα Μάλια – Μεγάλες ζημιές στις καλλιέργειες

«Το φαινόμενο εκτυλίχθηκε μεταξύ 3 τα ξημερώματα με 5 το πρωί της Τρίτης με ακραία καιρικά φαινόμενα να πλήττουν την περιοχή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο neakriti. gr ισχυρό πλήγμα δέχτηκε το κέντρο των Μάλλιων όπου μέχρι και αυτήν την ώρα υπάρχει θέμα προσβασιμότητας. Δεν είναι υπερβολή να σας πω ότι το χαλάζι φτάνει μέχρι το γόνατο ενώ σε κάποια σημεία κόλλησαν αυτοκίνητα και οχήματα με μεγάλα βυτία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακείμενους δρόμους αφού εξακολουθείς να υφίσταται στους δρόμους μεγάλη ποσότητα χαλαζιού που σε κάποιες περιπτώσεις έχει το μέγεθος καρυδιού.

Η δημοτική αρχή Χερσονήσου έχει βγάλει στους δρόμους όλα τα μηχανήματα των αρμόδιων υπηρεσιών της ενώ καταστροφές σημειώθηκαν και στην περιοχή που του ποταμού Μαλίων όπου και ξεριζώθηκαν μεγάλα δέντρα. Πολλές ζημιές σε δίκτυα ηλεκτροφωτισμού ενώ νερά εισέβαλλαν και σε επιχειρήσεις με ευτύχημα να αποτελεί το γεγονός ότι δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Επίσης μεγάλες ζημιές έχουν υποστεί και οι καλλιέργειες ενώ το πρόβλημα δεν είναι τόσο σοβαρό σε Χερσόνησο και Γούβες όπου εκεί έχουν καταγραφεί καταπτώσεις πρανών».

Το χαλάζι που έπεσε τα ξημερώματα άφησε το στίγμα του στην συγκεκριμένη περιοχή με τον δήμαρχο Χερσονήσου Γιάννη Σέγκο να αποτυπώνει μέσα από τον δικό του φακό την επόμενη δύσκολη μέρα στην περιοχή των Μαλίων.

Σε ανάρτηση του ο κ. Σέγκος αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Όταν η φύση εκδικείται….. Φαίνεται!!! Δύσκολη η σημερινή μέρα για τον Δήμο μας και ειδικά για τα Μάλια όπου έχουμε μεγάλες ζημιές. Μεγάλη προσοχή σε όσους κινούνται στην πόλη και πέριξ των Μαλίων”.

Όταν η φύση εκδικείται….. Φαίνεται!!! Δύσκολη η σημερινή μέρα για τον Δήμο μας και ειδικά για τα Μάλια όπου έχουμε μεγάλες ζημιές. Μεγάλη προσοχή σε όσους κινούνται στην πόλη και πέριξ των Μαλίων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ