Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΡοζ τριαντάφυλλα και χαμόγελα προσέφερε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών στις γυναίκες της Περιφερειακής...

Ροζ τριαντάφυλλα και χαμόγελα προσέφερε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών στις γυναίκες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας… (Βίντεο + Φωτό)

Με αφορμή τον μήνα Οκτώβρη, που είναι μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού,

την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» προσέφεραν ροζ τριαντάφυλλα στις εργαζόμενες γυναίκες στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στους Δήμους ‘Αργους-Μυκηνών και Ναυπλίου και στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες Αργους και Ναυπλίου.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο καρκίνος του μαστού είναι ο συχνότερος κακοήθης όγκος στις γυναίκες και εμφανίζεται περίπου σε 1 στις 8 Ελληνίδες, αλλά επίσης, ας θυμόμαστε πάντα, ότι είναι μια νόσος που θεραπεύεται σε σημαντικό βαθμό αρκεί να διαγνωστεί εγκαίρως.

Η πρόληψη και η σωστή ενημέρωση σώζουν ζωές και εμείς προσφέροντας ένα τριαντάφυλλο υπενθυμίσαμε στις εργαζόμενες να μην αμελούν τη μαστογραφία τους και την αυτοεξέταση των μαστών.

🌷Ροζ τριαντάφυλλα και χαμόγελα προσέφεραν τα μέλη του συλλόγου Καρκινοπαθών «Η Αλληλεγγύη» στις γυναίκες της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού.

 

Το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως παγκόσμιος μήνας πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού.🌷
💌Η έγκαιρη διάγνωση σώζει.💌

ΦΩΤΟ:

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ