Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚΟΡΙΝΘΙΑΑγριο έγκλημα στο Λουτράκι - Νεκρή η γυναίκα και ένα ακόμη άτομο

Αγριο έγκλημα στο Λουτράκι – Νεκρή η γυναίκα και ένα ακόμη άτομο

Αγριο έγκλημα στο Λουτράκι. Νεκρή η γυναίκα και ένα ακόμη άτομο

Οι φόβοι ότι η 45χρονη γυναίκα, κάτοικος Λουτρακίου με καταγωγή από την Οδησσό της Ουκρανίας, είναι νεκρή μέσα στο σπίτι της, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται.

Η γυναίκα κείτεται στο πάτωμα της οικίας της πλημμυρισμένη στα αίματα και δίπλα της κείτεται ένα ακόμη άτομο, μάλλον άνδρας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του loutrakiblog.gr

Για άγριο έγκλημα κάνουν λόγο πηγές της Αστυνομίας…

Σχετικό άρθρο :  Σε θρίλερ εκτυλίχτηκε η ιστορία με το καμένο αυτοκίνητο στο Λουτράκι… Νεκρή βρέθηκε η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου μέσα στο σπίτι της…

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο μάρκας Toyota Ηybrid, τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς λίγο πριν τη 1.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 11 Οκτωβρίου, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Το Ι.Χ. ανήκει, σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr, σε αλλοδαπή μόνιμη κάτοικο Λουτρακίου.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν εξωνυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες.

Δεν υπήρχαν επιβάτες στο αυτοκίνητο αλλά παραμένει το ερώτημα πως βρέθηκε εκεί το όχημα και πως τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ευτυχώς με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο δάσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου.

Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο διαμέρισμά της χωρίς εισαγγελική παραγγελία. Η άτυχη κοπέλα διατηρούσε και ένα μικρό σπιτάκι στην περιοχή που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο.

Σήμερα το πρωί ένας γείτονας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα …

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ