Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝΑΥΠΛΙΟ: Εξελέγη το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο τou Συλλόγου “Κύβος Πολιτισμού Τέχνης και...

ΝΑΥΠΛΙΟ: Εξελέγη το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο τou Συλλόγου “Κύβος Πολιτισμού Τέχνης και Γραμμάτων”

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, συνήλθε στην Αίθουσα Τέχνης της Πόλης μας, η πρώτη Γενική Συνέλευση του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου μας, “Κύβος Πολιτισμού Τέχνης και Γραμμάτων”. (Απόφαση αριθμ. 17/24-07-2020 Ειρηνοδικείου Ναυπλίου).

Κατά την εν λόγω Συνέλευση, εξελέγη το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο, με θητεία δύο ετών, το οποίο απαρτίζεται από τους:

Παπαγεωργάκη Χρήστο, Πρόεδρο,
Τετώρο Μιχαήλ, Αντιπρόεδρο,
Αλεξίου Αλέξανδρο, Γενικό Γραμματέα,
Μίχο Νικόλαο, Ταμία
Δημητριάδη Μιχαήλ, Μέλος
Δήμου Αθανάσιο, Μέλος και
Καλογήρου Νικόλαο, Μέλος.

Στον ‘Κύβο”, πιστεύουμε ακράδαντα, ότι η πολυφωνία είναι βασικός πυλώνας της Δημοκρατίας και ότι η ευγενής άμιλλα στα Πολιτιστικά πράγματα, μέσω της δημιουργίας και νέων σχημάτων Πολιτιστικού ενδιαφέροντος και όχι ο ανταγωνισμός, μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στην Πόλη μας.

Σκοπός μας είναι η συνεργασία τόσο με τις Αρχές της Πόλης και πρωτίστως με τον ΔΟΠΠΑΤ, όσο και με τους λοιπούς Συλλόγους, αντιστοίχου ενδιαφέροντος και σκοπού, αλλά και γενικότερα.

Στην πρωτοβουλία μας αυτή, βασικό μας κίνητρο ήταν η αγάπη μας για τον Πολιτισμό, την Τέχνη και τα Γράμματα και η διάθεση μας για προσφορά στο Αγαπημένο ΌΛΩΝ μας ΑΝΑΠΛΙ.

Θα καταβάλουμε λοιπόν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να πείσουμε την Κοινωνία να μας αγκαλιάσει και να μας στηρίξει, κι εμείς δεσμευόμαστε να πράξουμε παν το ανθρωπίνως δυνατόν, προκειμένου να ανταποκριθούμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Σαυτό το πλαίσιο, θα ξεκινήσουμε τις δράσεις μας , κορωνοϊού επιτρέποντος, το συντομώτερο δυνατόν, με την ίδρυση και την ενεργοποίηση της Φιλαρμονική του Συλλόγου “Β.Χαραμής”, υπό την Διεύθυνση του Καλλιτεχνικού μας Διευθυντή και Μαέστρου, Μιχάλη Τετώρου.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ