Εφιάλτης στην κουζίνα στο Ναύπλιο με τον Έκτορα Μποτρίνι να βοηθάει μια οικογενειακή επιχείρηση

- Advertisement -

Εφιάλτης στην κουζίνα: Ο Έκτορας Μποτρίνι, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στις 21:00, καλείται να βοηθήσει μια οικογενειακή επιχείρηση στο Ναύπλιο!

Η Στέλλα, μια δυναμική γυναίκα, έκανε το όνειρο της πραγματικότητα και άνοιξε ένα μικρό εστιατόριο στο Ναύπλιο. Καταφέρνει να το διατηρεί ακόμη με δυσκολία, χάρη στην κόρη της Αργυρώ και την απαραίτητη βοήθεια της.

- Advertisement -

Η νεαρή Αργυρώ, όμως, που ποτέ δεν αγάπησε αυτή τη δουλειά, έχει άλλα όνειρα για τη ζωή της και ήρθε η ώρα να πάρει την απόφαση της. Θα συνεχίσει να δουλεύει με την μητέρα της στο εστιατόριο ή θα πάρει την οριστική απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω και να ακολουθήσει το δικό της όνειρο;

Η οικογενειακή διαμάχη μεταφέρεται από την κουζίνα έως τη σάλα του εστιατορίου και ο Έκτορας Μποτρίνι προσπαθεί να δώσει λύση. Θα τα καταφέρει;

Αυτή είναι η συνταγή που μαθαίνει ο Έκτορας στο προσωπικό του εστιατορίου που επισκέπτεται:

ΓΚΟΓΚΕΣ CACIO PEPE (ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ)

ΥΛΙΚΑ

400 γρ. γκόγκες
200 γρ. πεκορίνο τριμμένο ή παρμεζάνα (όχι πολύ πικάντικο) φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια και τα σουρώνουμε κρατώντας αρκετό από το νερό που έχουν βράσει. Σε ένα τηγάνι σε πολύ χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε τα μακαρόνια, το τυρί και νερό από αυτό που έχουμε κρατήσει. Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνει μια κρέμα μαζί με το νερό. Προσθέτουμε αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να δέσουν όλα μαζί.

πηγή www.koolnews.gr/

- Advertisement -

________________