Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΆργος: Εργαστήρι Υποκριτικής Ενηλίκων διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ

Άργος: Εργαστήρι Υποκριτικής Ενηλίκων διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ

Πώς πλάθεται ένας ρόλος; Πώς προσεγγίζω ένα κείμενο; Πώς μιλάω και πως στέκομαι πάνω στη σκηνή; Πώς αναδεικνύεται η ατομική ποιητικότητα και πώς καλλιεργείται η ομαδική καλλιτεχνική έκφραση;

Το Εργαστήρι Υποκριτικής Ενηλίκων διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και θα γίνεται στο Πνευματικό κέντρο της Νέας Κίου κάθε Τρίτη από τις 8.30 έως τις 10.30 το βράδυ. 

Η έναρξη θα γίνει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020. 

Υπεύθυνη Διδασκαλίας είναι η Αιμιλία Βάλβη, ηθοποιός – θεατρολόγος και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο Γιάννης Σαρηγιάννης. 

Το εργαστήριο υποκριτικής απευθύνεται σε όλους τους πολίτες που επιθυμούν να επικοινωνήσουν με τη θεατρική τέχνη και κατά τη διάρκειά του ενεργοποιούνται το σώμα, η κίνηση, η αναπνοή, ο λόγος, η φωνή και κυρίως η ομαδική διάθεση για επικοινωνία και έκφραση!

Η Αιμιλία Βάλβη είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Γ.Κιμούλη, αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Μεταπτυχιακή ερευνήτρια του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Εργάζεται ως ηθοποιός και θεατρολόγος από το 2000. Διδάσκει υποκριτική και φωνή για το θέατρο.

Κατά την είσοδο και την έξοδο στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η χρήση μάσκας καθώς και οι κανόνες υγιεινής του ΕΟΔΥ. 

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Αιμιλία Βάλβη στο τηλέφωνο 6974316537 καθώς και στο τηλέφωνο της ΚΕΔΑΜ 2751062143. 

   Με  εκτίμηση

 Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.-Μ

Παναγιώτης Σκούφης 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ