Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΣτις 18 Οκτωβρίου ο «2ος Μαινάλιος Δρόμος» υπό την αιγίδα του Δήμου...

Στις 18 Οκτωβρίου ο «2ος Μαινάλιος Δρόμος» υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης

Υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης θα οργανωθεί ο 2ος Μαινάλιος Δρόμος την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020, στη Μεταμόρφωση Αραχαμιτών.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Σύλλογος Αραχαμιτιωτών «Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ», το Φινλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο Σύνδεσμος Αραχαμιταίων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ασσεατών Αθήνας και ο Σύλλογος Φιλοπρόοδων Ασσέας.

Η διαδρομή του αγώνα είναι 14 χιλιόμετρα και η έναρξη θα γίνει στις 10.30 το πρωί της 18ης Οκτωβρίου.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι και όλες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πρόσφατα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που τους επιτρέπουν την συμμετοχή σε τέτοιου είδους αγώνες δρόμου. Όλοι οι συμμετέχοντες θα υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση πριν τον αγώνα, ότι είναι καλά στην υγεία τους και συμμετέχουν στον αγώνα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με δική τους ευθύνη.

Δηλώσεις Συμμετοχής (ατομικές): Συμμετοχές για τον αγώνα θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τρίτη 13-10-2020 ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν από ευγενική χορηγία των διοργανωτών.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Όποιος αθλητής – τρια έχει δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να συμμετάσχει παρακαλούμε να ενημερώσει τους διοργανωτές καθότι οι συμμετοχές είναι περιορισμένες.

Για τεχνικές πληροφορίες σχετικές με τον αγώνα επικοινωνήστε με τον κ. Κοτσίρο Νίκο, τηλ: 6973350382.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ