Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΈκκληση για αίμα για μια Σπαρτιατοπούλα αγωνίστρια!

Έκκληση για αίμα για μια Σπαρτιατοπούλα αγωνίστρια!

«Θέλω να γράψω και δεν υπάρχει σκέψη, το μυαλό μου κολλάει στους ορούς που θα κρεμάσουν από σήμερα πάνω στο χέρι του παιδιού μου. Τα λόγια του γιατρού χθες απλά και σταράτα: λέμφωμα Hodgkin»

Αυτά είναι τα λόγια ενός πατέρα που μετά από επτά χρόνια βιώνει ξανά το ίδιο δράμα, τον ίδιο φόβο.

Ήταν 20 Μαϊου 2013 όταν την οικογένεια του Σπαρτιάτη Δημήτρη Βαρβιτσιώτη τη στοίχειωσε ο θάνατος χάνοντας το Μαράκι τους σε ηλικία 16 ετών από καρκίνο.

Φτάνοντας στο σήμερα το κακό ξανάχτυπά την οικογένεια που βιώνει στιγμές αγωνίας για την υγεία της άλλης κόρης Δέσποινας με διάγνωση: λέμφωμα Hodgkin. Από την 1/09/2020 που εισηχθη στο νοσοκομείο Σπαρτής και στη συνεχεία από 4/09/2020 διεκομίσθει και νοσηλεύεται στον Άγιο Σάββα, η οικογένεια της είναι στο πλευρό της, ακούραστοι γονείς που αντιμετωπίζουν με αξιοπρέπεια όλον αυτόν τον άνισο αγώνα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες χρέος όλων μας είναι να σταθούμε στο πλευρό της οικογένειας με κάθε δυνατή βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε, σε αίμα και ηθική συμπαράσταση. Η μάχη είναι μεγάλη και πρέπει να κερδηθεί για να λάμψει το χαμόγελο στο πρόσωπο της Δέσποινας αποκτώντας ξανά την πολύτιμη υγεία της .

ΔΕΣΠΟΙΝΑ – ΚΑΝΕΛΛΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΔΩΜΑΤΙΟ 1507 ΤΗΛ 6986883934

 

πηγήnotospress.gr/

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ