Δευτέρα, 5 Ιουνίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟ Βαγγέλης Τζαβέλλας στον τομέα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου...

Ο Βαγγέλης Τζαβέλλας στον τομέα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών

«Όλες οι αλλαγές έχουν την μελαγχολία τους» έγραψε ο Alphonse Daudet….

Έτσι ακριβώς όπως συμβαίνει και στους αυτοδιοικητικούς όταν εγκαταλείπουν ένα
«δοτό στασίδι προσφοράς» για κάποιο άλλο, όπως εξ άλλου επιβάλλει και η Δημοκρατική Αρχή της αξιοποίησης όλων των αιρετών και σε διάφορες θέσεις.

• Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Άργους–Μυκηνών για την τιμή να μου αναθέσει να τον στηρίξω στην κοινή μας προσπάθεια στον τομέα της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης .
• Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. και τους συνεργάτες του γραφείου για την προθυμία τους και
την αποτελεσματική συνεργασία μας.
• Ευχαριστώ τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, τους δασκάλους, τις νηπιαγωγούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που με ενημέρωσαν, ανταλλάξαμε απόψεις για κάθε πρωτοβουλία μας, και που οφείλω να συγχαρώ για την υποδειγματική αφοσίωση στο έργο τους και την προσπάθειά τους για πολυεπίπεδη αναβάθμιση του «σχολείου τους» αλλά και του χωρικού και του  κοινωνικού διαδραστικού περιβάλλοντός ΟΛΩΝ των σχολείων μας.

• ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα παιδιά για την ωριμότητα που επέδειξαν υιοθετώντας, σαν έτοιμα από καιρό, τα μέτρα που επέβαλε η Πολιτεία , σε τούτη την δύσκολη για την χώρα δοκιμασία! Τα Ευχαριστώ, αυτά τα ωραία παιδιά του δήμου μας! …για τον ενθουσιασμό που έδειξαν για τις λειτουργικές, αισθητικές, και θέλω να πιστεύω ενθαρρυντικές για την μαθησιακή τους βελτίωση, αλλαγές που επιφέραμε! Θα αποθησαυρίζω για όλη μου την ζωή τα «ευχαριστώ» που άκουσα από αυτά τα παιδιά!
Τέλος στη νέα πρόεδρο κα Σπυριδούλα Σπανού εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο της.

Αυτές τις μέρες ο άλλοτε πρωθυπουργός της Αγγλίας Gordon Brown ηγείται μιας
σπουδαίας κίνησης, βασισμένης σε συναπόφαση ηγετών, διανοουμένων και διακρατικών οργανισμών, που βλέπει την ΠΑΙΔΕΙΑ και τη ΝΕΟΛΑΙΑ ως τα πρώτα-και τα ανεπίστροφα πληττόμενα -ΘΥΜΑΤΑ της πανδημίας και της Οικονομικής κατάρρευσης. Με άμεση αντίδραση και παρέμβαση του ΟΗΕ οι χώρες αλλάζουν τους προϋπολογισμούς τους και οι χρηματοδοτικοί πόροι κατευθύνονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Πεδίον δόξης λαμπρόν για την χώρα μας, αλλά και το Δήμο μας, για προσπάθεια διασφάλισης της συμμετοχής μας -στα προγράμματα που συντάσσονται ήδη-με άμεση ενημέρωση, συμμετοχή στην συγκρότηση των προαπαιτουμένων και κατάθεση προτάσεων. Εύχομαι να ανταποκριθούμε όλοι, εξαντλώντας τις δυνατότητες μας ο καθένας,

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ, που έχει κατακτήσει μια εξαιρετική θέση στον Ελλαδικό Χώρο, αλλά μπορεί και θέλει να
προχωρήσει στα κέντρα της έγκαιρης  ενημέρωσης, της διαμόρφωσης  κοινών στόχων και λήψης αποφάσεων.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ