Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΈτοιμες οι τάξεις του ολοήμερου στο 4ο Δημοτικό Άργους

Έτοιμες οι τάξεις του ολοήμερου στο 4ο Δημοτικό Άργους

Διαμόρφωση σήμερα, πρωί Κυριακής, του ολοημέρου τμήματος, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα παιδιά αύριο.

Ο χώρος καθαρίστηκε και τοποθετήθηκαν τραπέζια που υπήρχαν στην αίθουσα Η/Υ, ώστε τα παιδιά του ολοημέρου να μπορούν να τρώνε και να διαβάζουν, με κάποιες αποστάσεις σε ένα χώρο πιο καθαρό, πιο λειτουργικό και πιο ασφαλή.

Το Δ.Σ. νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί και συγχρόνως να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τις μαμάδες Elena Galizi και Evi Kantzaveloy, που στήριξαν τη προσπάθεια του συλλόγου και τα δύο Σαββατοκύριακα, βοηθώντας όπου τους ζητήθηκε.
Ευχή μας όλοι οι γονείς σε όλα τα σχολεία να ακολουθήσουν το παράδειγμα τους και να καταλάβουν πως μόνο προσφέροντας οι ίδιοι, αποκτούμε το δικαίωμα να διεκδικήσουμε ακόμη περισσότερα για τα παιδιά μας.

Σε κανένα δε περισσεύει χρόνος. Τι πιο ωραίο για το παιδί όμως να παίζει Κυριακή πρωί με τους φίλους του στο προαύλιο του σχολείου, βλέποντας τους γονείς του να προσφέρουν σε ένα χώρο που καλός ή κακός αποτελεί το δεύτερο σπίτι του.

Ας αναρωτηθούμε όλοι σαν γονείς … αν έχουμε δει από κοντά τις αίθουσες που κάνουν μάθημα τα παιδιά μας … αν έχουμε ρωτήσει τη δασκάλα μας για όποια έλλειψη έχει στη τάξη της … αν θέλει κάποια βοήθεια … και ας σταματήσουμε να κρίνουμε εκ του ασφαλούς τους πάντες και τα πάντα !!!

Ας γίνουμε μια μεγάλη παρέα ….
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ …. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!!!

Σύλλογος Γονέων Τέταρτου Δημοτικού Άργους

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ