Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΚοινή προπόνηση των σκύλων έρευνας των παραρτημάτων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μεσσηνίας...

Κοινή προπόνηση των σκύλων έρευνας των παραρτημάτων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Μεσσηνίας και Αργολίδας

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 έγινε κοινή προπόνηση των σκύλων έρευνας του παραρτήματος Μεσσηνίας, Αργολίδας καθώς και του σκύλου του εθελοντή Γιάννη Κονδράρου.

Το παράρτημα Μεσσηνίας ευχαριστεί θερμά τον κύριο Γιάννη διότι, με τις γνώσεις του πάνω στους σκύλους έρευνας και διάσωσης, βοήθησε τους σκύλους της ΕΟΔ να αποκτήσουν περισσότερες δεξιότητες.

Για τις ανάγκες της εκπαίδευσης των σκύλων, τρεις εθελοντές διασώστες υποδύθηκαν τα “θύματα” μέσα σε κτίρια αλλά και σε ανοικτό πεδίο.

Ο Δίας για πρώτη φορά πήρε μέρος σε νυχτερινή εκπαίδευση σε ανοιχτό πεδίο και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά. Ευχαριστούμε το κατάστημα του κ. ΓΙΑΝΝΙΑ ΧΡΗΣΤΟΥ – ANIMALWORLD το οποίο παρέχει τις τροφές του Δία και διάφορα αξεσουάρ και το πρατήριο υγρών καυσίμων AVIN του κ. ΣΚΑΡΠΕΤΖΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ το οποίο κάλυψε τα καύσιμα για την μεταφορά του Δία στην Καλαμάτα για αυτή τη σημαντική συνάντηση τόσο για τον σκύλο όσο και για τον χειριστή του.

Τέτοιου είδους συναντήσεις και εκπαιδεύσεις είναι σημαντικό να γίνονται τακτικά για να ήμαστε έτοιμοι όταν και αν μας ζητηθεί.

 

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ