Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΠέτρος Διολίτσης: Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου στην ΚΕΔΑΜ

Πέτρος Διολίτσης: Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου στην ΚΕΔΑΜ

Ο Πέτρος Διολίτσης για τις νέες υπηρεσίες του ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΡΜ:

Μετά από κάλεσμα του Δημάρχου μας κ. Δημ. Καμπόσου, να παρέχω τις υπηρεσίες μου ως Πρόεδρος στη ΔΕΥΑΡΜ, θα ήθελα να σας ενημερώσω, πως με ιδιαίτερη χαρά και αφοσίωση στα καθήκοντά μου ως εκλεγμένος της πόλης μας, δέχτηκα αυτή την τιμητική θέση.

Αφήνοντας πίσω μου ένα έργο και μια θητεία στην επιχείρηση πολιτισμού (ΚΕΔΑΜ) ως Πρόεδρος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες και το προσωπικό της ΚΕΔΑΜ, γραμματεία – καλλιτεχνική επιτροπή και διευθυντή – πολιτιστικούς φορείς και προγράμματα κοινωνικής και παιδαγωγικής παροχής, για την άψογη συνεργασία μας.

Επίσης, να σας ενημερώσω ότι ο νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παν. Σκούφης αποτελεί εγγύηση για τη συνέχεια και την εξέλιξη όλων των θεμάτων και των δράσεων που αφορούν στη διοίκηση και στη λειτουργία της, και θα είμαι κοντά σε οτιδήποτε από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου χρειαστεί να προσφέρω.

Άλλωστε, το ίδιο υπόσχομαι να εφαρμόσω στα δικά μου νέα καθήκοντα. Οι θέσεις μας είναι θέσεις προσφοράς και φροντίδας για το μεγάλο Δήμο μας και γι’ αυτό μας επιλέξατε.

Σας ευχαριστώ και εσάς τους συμπολίτες μας που είστε αρωγοί στις προσπάθειές μας, ειδικά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Με εκτίμηση
Πέτρος Διολίτσης

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ