Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΚΑΧάντμπολ: Καλή χρονιά από τον πρόεδρο του "Πολυνίκη" Γιώργο Καλλιάνο

Χάντμπολ: Καλή χρονιά από τον πρόεδρο του “Πολυνίκη” Γιώργο Καλλιάνο

Η νέα αθλητική χρονιά ξεκινά και το ένα άθλημα μετά το άλλο ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Το άθλημα του χάντμπολ στην Αργολίδα σημειώνει ιδιαίτερες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Εκτός από τον Διομήδη και ο Πολυνίκης γράφει πλέον τις δικές του λαμπρές σελίδες. Ο Πρόεδρος του Πολυνίκη Γιώργος Καλλιάνος δίνει με το παρακάτω κείμενο το μήνυμα τη έναρξης του νέου πρωταθλήματος. 

Καλωσορίζουμε αυτήν τη δύσκολη νέα αγωνιστική χρονιά του συλλόγου μας, αφού ευχηθούμε υγεία σε όλους και αφού δώσουμε συγχαρητήρια στους επιτυχόντες μαθητές και γονείς στις πανελλήνιες, αλλά και σε όσους προσπάθησαν και δεν τα κατάφεραν.

Η σαιζόν βρίσκει τον Πολυνίκη ενωμένο και δυνατό μετά κυρίως και την άνοδο της αντρικής ομάδας στην Α2 Εθνική κατηγορία, σηματοδοτώντας μια νέα αρχή σε ένα δυναμικό πρωτάθλημα με ιστορικές ομάδες που θα έρθουν στην πόλη μας.

Παρά τις δυσκολίες λόγω COVID διοργανώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Φουγάρο η τελετή βράβευσης των ανδρών και η είσοδος στη νέα χρονιά, με απονομές από και προς Δήμαρχο Ναυπλίου κ. Κωστούρο Δημήτριο, Περιφέρεια Αργολίδας και υπεύθυνο Αθλητισμού κ Μαντζούνη Ιωάννη, μέλος της ομοσπονδίας χειροσφαίρισης κ. Χειβιδόπουλο Αναστάσιο και πρόεδρο της ΔΟΠΠΑΤ κ Μαρία Ράλλη. Απονομές σε Αθλητές, χορηγούς τους οποίους ευχαριστούμε πολύ για μία ακόμη χρονιά και θα ακολουθήσει ιδιαίτερη μνεία. Επίσης έλαβε χώρα ειδική βράβευση του αρχαιότερου παράγοντα στο Handball της Αργολίδας κ Καλλιάνου Παναγιώτη.

Λίγοι προσκεκλημένοι, περί των 60 ατόμων λόγω περιορισμού, τηρώντας βέβαια το υγειονομικό πρωτόκολλο, φορώντας τις μάσκες ως οφείλαμε, καθοδηγούμενοι από τον γιατρό μας και αθλητή μας κ. Κόκκινο Σπύρο.

Τέλος, ευχαριστούμε πολύ την ΚΟΜΥ Αργολίδας και συγκεκριμένα την κ Νέλλα Αικατερίνη πνευμονολόγο και τους κ Αδαμ-Χριστίνα Μαρία νοσηλεύτρια, κ. Κωτσονάρο Γεώργιο οδηγό για τον μοριακό έλεγχο για COVID 19, σε όλη την ομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας ως οφείλαμε απέναντι σε συμπολίτες μας, επαγγελματίες που συνεργαζόμαστε και προς το στάδιο Ναυπλίου.

Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους τους συλλόγους χωρίς τραυματισμούς…

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ