Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤηλεδιάσκεψη από την Π.Ε. Αργολίδας και τον Ιατρικό Σύλλογο για τη διαχείριση...

Τηλεδιάσκεψη από την Π.Ε. Αργολίδας και τον Ιατρικό Σύλλογο για τη διαχείριση κρουσμάτων κορονοϊού σε σχολεία

Σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουμε να λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα και σύνεση για την προστασία των μαθητών και των εργαζομένων στις εκπαιδευτικές μονάδες.

Για το σκοπό αυτό, τη Δευτέρα 21/9/2020 στις 19:30μμ θα πραγματοποιηθεί ευρεία τηλεδιάσκεψη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας με θέμα τη διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας και της Διεύθυνσης Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας.

📍Στην τηλεδιάσκεψη θα ενημερώσουν και θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες η ειδική Λοιμωξιολόγος και Επίκουρη Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Γαρυφαλλιά Πουλάκου και η Διευθύντρια Παιδιατρικής Νοσοκομείου Ναυπλίου Γεωργία Παναγόπουλου ενώ θα συμμετέχουν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Πρόεδρος και ο ΓΓ του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κωνσταντίνος Κατσαρός και Γεώργιος Δωροβίνης, ο Διευθυντής Β/Θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδας Βασίλειος Πολύδωρος και όλοι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπαίδευσης όλου του Νομού.

📍Κύριος σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι ο συντονισμός των υπηρεσιών και η επισήμανση των καταλληλότερων ενεργειών σε περίπτωση ανάγκης για τη διαχείριση κρίσης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοιού.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΡΟΗ